Τι θέλει ο ΠΑΟΚ στα τηλεοπτικά

Από metrosport.gr: Δεν θα συμμετέχει πλέον ο ΠΑΟΚ στην κεντρική διαχείριση κάτι που είναι γνωστό εδώ και καιρό
Πηγή: metrosport.gr
Τι θέλει ο ΠΑΟΚ στα τηλεοπτικά

Οι επιτελείς του Δικεφάλου κινούνται αποκλειστικά με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου. Τι θέλει ο ΠΑΟΚ για το νέο του τηλεοπτικό συμβόλαιο; Η «Μ» σας προϊδεάζει με συγκεκριμένες κινήσεις που θα γίνουν.

Ο ΠΑΟΚ θα μιλήσει αρχικά με την Nova και θα επιδιώξει καλύτερο συμβόλαιο. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε εισέπραξε κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Στην Μικράς Ασίας θέλουν περισσότερα με ένα ποσό μιάμιση φορά πάνω από αυτό που εισέπραξε. Εάν δεν δεχθεί η Nova, ο ΠΑΟΚ έχει δύο ακόμη επιλογές. Η πρώτη με τον OTE TV και μία ακόμη με το κρατικό κανάλι, που ανεπίσημα έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

Παρά τα όσα ακούστηκαν πριν από ένα χρόνο, πως δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα υποκύψει και θα μπει στην κεντρική διαχείριση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, όπως είχαμε αναφέρει μέσα από το ρεπορτάζ. Η εντολή Σαββίδη είναι ξεκάθαρη, καθώς θέλει να εισπράξει ο σύλλογος περισσότερα χρήματα.

Θέλουν 6,5 εκ. ευρώ από το συνδρομητικό

Η πλειοψηφία των ομάδων της Λίγκας ζήτησε στην πρόσφατη συνεδρίαση της διοργανώτριας, να δοθεί άμεσα το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Nova στις ομάδες, ένα ποσό που είχε παρακρατηθεί από το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο εφάρμοσε ορισμένες ρήτρες.

Ο ΠΑΟΚ έχει έννομο συμφέρον από την σεζόν που ολοκληρώθηκε και συντάσσεται με την απόφαση των υπολοίπων ομάδων της Λίγκας. Οι οποίες ζητούν άμεση καταβολή των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ και στην συνέχεια μείωση έως 8% για την νέα σεζόν και όχι 18% που ζήτησε η Nova.

Διαβάστε ακόμη...