Οι τρεις κομμένοι από την αρχή

Από paok24: Στον ΠΑΟΚ της σεζόν 2017-18 οι Τέρι Άντονις, Ερίκ Σάμπο, αλλά και Φακούντο Περέιρα δεν χωρούν στα πλάνα του Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς και έτσι ήδη κάνουν τα σχέδια τους για την επόμενη σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Οι τρεις κομμένοι από την αρχή


Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναχωρεί αύριο για την Ολλανδία και οι βασικές απουσίες του είναι οι 3 παίκτες που ούτε πέρσι τελείωσαν την χρονιά στην Τούμπα. Ο Τέρι Άντονις μάλιστα βρίσκεται ακόμα στη Θεσσαλονίκη και ήταν ο μοναδικός ενεργός παίκτης του ρόστερ που δεν ακολούθησε την αποστολή μιας και Περέιρα και Σάμπο δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα μέσα στον Ιούνιο, ούτε για διακοπές.

Ο Ελληνοαυστραλός προφανώς και ήθελε να πάρει την ευκαιρία του στον ΠΑΟΚ, αλλά η διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής έχουν αποφασίσει ήδη για το μέλλον του που σίγουρα θα τον βρει εκτός Τούμπας είτε σε κάποια ομάδα δανεικό είτε σαν μεταγραφή με τις πρώτες ενδείξεις να μιλούν για την Αυστραλία, εκεί που ο Άντονις έχει καλό όνομα και μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να βρει ομάδα. Από την άλλη μεριά ο Σάμπο δεν έχει δώσει σημεία ζωής όσο αφορά τον ΠΑΟΚ, μιας και όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά για το πόσο καλά είναι στο Ισραήλ και στην Μπεϊτάρ, θέλοντας να παραμείνει εκεί. Η ομάδα της Ιερουσαλήμ δεν ξέρουμε εάν είναι σε θέση να μπορέσει να αγοράσει τον παίκτη απο τον ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα θα θέλει και η ίδια να τον κρατήσει σαν δανεικό και για την επόμενη χρονιά, κάτι που ίσως βολεύει και τον ΠΑΟΚ.

Τέλος η περίπτωση του Περέιρα είναι πάντα η πιο περίπλοκη. Ο παίκτης έχει διαμηνύσει ότι εάν ο ΠΑΟΚ θέλει, ο ίδιος είναι έτοιμος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη, αλλά από την ομάδα του Δικεφάλου έχει γίνει σαφές και με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ο Δικέφαλος θα ψάξει για έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα να είναι πιο αθλητικός και η απόκτηση του Μακ έστω και με την μορφή δανεισμού, ίσως δείχνει την πραγματικότητα της κατάστασης. Έτσι ο παίκτης αναμένεται μέσα στον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το συμβόλαιό του για το επόμενο βήμα και της δικής του καριέρας που θα είναι είτε ένας επιπλέον δανεισμός είτε κάποια πώληση.

Διαβάστε ακόμη...