4 τερματοφύλακες, κανένας βασικός

Απο paok24.com : Ο νέος ΠΑΟΚ του Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς ξεκινά να φτιάχνετε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Ολλανδία με τον βασικό τερματοφύλακα να αναμένεται τις επόμενες ημέρες.
Πηγή: paok24.com
4 τερματοφύλακες, κανένας βασικός

Ούτε έναν ούτε δύο, αλλά τέσσερις τερματοφύλακες θα έχει μαζί του στην Ολλανδία ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς. Εκτός του Ζέλικο Μπρκιτς που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του, στις Κάτω Χώρες θα είναι και ο Μελίσσας που γύρισε από την Σπάρτη, ο Σιαμπάνης που θα ενηλικιωθεί από τον Σεπτέμβριο και ο Μούτσα που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προετοιμασία με την ανδρική ομάδα (δείτε εδώ).

Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι κανένας από τους 4 συγκεκριμένους γκολκίπερ δεν θεωρείται βασικός από τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, μιας και ακόμα βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους Οτσόα και Ρέι για τη συγκεκριμένη θέση. Την στιγμή που μιλάμε δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν ο Μεξικανός ή ο Αργεντίνος θα είναι το Νο1 του για την επόμενη σεζόν, αλλά όποιος και αν είναι, δεν θα βρίσκεται στο αεροπλάνο για την Ολλανδία και μάλιστα εάν είναι ο "εξαδάκτυλος" Μεξικανός μπορεί και να μην βρεθεί και καθόλου.

Αυτό συμβαίνει διότι ο Οτσόα μπορεί να έχει τελειώσει με τις υποχρεώσεις με τους "Ατζέκους" στο κύπελλο Συνοσπονδιών, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί μία επιπλέον άδεια, για το διάστημα της προετοιμασίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων μέσα στον Ιούνιο. Θυμηθείτε μόνο τις περιπτώσεις των Μακ και Κάτσε το περασμένο καλοκαίρι, όταν υπήρχε το EURO της Γαλλίας με τους παίκτες να ενσωματώνονται στην αποστολή στα τέλη του Ιουλίου χάνοντας έτσι τους αγώνες με τον Άγιαξ (ασχέτως εάν ο Μακ είχε προλάβει και είχε πωληθεί στην Ζενίτ).

Εάν τελικά ο Οτσόα δεν έρθει στη Θεσσαλονίκη και προκριθεί η λύση του Αργεντινού Ρέι τότε όπως έχει πει και ο ίδιος ο γκολκίπερ της Γοδόι Κρουζ θα είναι διαθέσιμος για τη νέα του ομάδα μετά τις 5 Ιουλίου και του αγώνα της αργεντίνικης ομάδας με την Γκρέμιο για το Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου θα θέλει να χαιρετήσει το κοινό της ομάδας του. Με άλλα λόγια ο νέος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αναμένεται μετά την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων στην Ολλανδία, στην καλύτερη των περιπτώσεων...

Διαβάστε ακόμη...