Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αξιολογεί τους 4 βενιαμίν του ΠΑΟΚ

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις πρώτες προπονήσεις της σεζόν συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αξιολογεί τους 4 βενιαμίν του ΠΑΟΚ

 Μανώλης Πατράλης

Γεννημένος στις 6/2/1997 πέρσι πραγματοποίησε γεμάτη χρονιά (33 συμμετοχές και 4 γκολ) ως δανεικός στον Αιγινιακό, παίρνοντας τις πρώτες εμπειρίες του από επαγγελματικό επίπεδο. Πρόκειται για παίκτη του κέντρου με ποιοτικά χαρακτηριστικά, ο οποίος έχει την δυνατότητα να προωθεί το παιχνίδι της ομάδας, ενώ διακρίνεται και για τα τρεξίματα του. Αναμφισβήτητα είναι πιο έτοιμος από τους υπόλοιπους τρεις νεαρούς που λαμβάνουν μέρος στις πρώτες προπονήσεις της περιόδου και, πλέον, το «στοίχημά» του είναι να εξαργυρώσει την πολύ καλή περσινή του σεζόν. Σίγουρα θα βοηθηθεί πολύ εάν, τελικά, ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αντώνης Σταθόπουλος
Γεννημένος στις 23/02/1998 γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Ολλανδία με τη φανέλα της Τβέντε. Πρόκειται για επιθετικό, ο οποίος διακρίνεται για τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά του, όντας θετικός όταν έχει τη μπάλα στα πόδια. Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει τη δυνατότητα να κάνει ατομικές ενέργειες, αλλά το στοιχείο που τον έκανε να ξεχωρίσει ήταν ότι ξέρει να συνεργάζεται πολύ καλά με τους συμπαίκτες του. Γεγονός που βοηθάει, φυσικά, και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται δίπλα του. Πέρσι πέτυχε εννιά γκολ εντός συνόρων και ένα στο Champions League.

Κώστας Χατζηδίμπας
Γεννημένος στις 12/5/1999 διακρίνεται για τον δυναμισμό και το πάθος του στον χώρο του κέντρου. Μπορεί να αγωνιστεί ως εξάρι, είτε μόνος, είτε με άλλον παίκτη δίπλα του, ως οκτάρι, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι στην εθνική έχει παίξει μέχρι και δεκάρι. Ξεχωρίζει, ακόμη, για την όρεξη που έχει για δουλειά. Πρόκειται για σκληρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος σπάνια χάνει μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, κάτι που οι ειδικοί θεωρούν ότι θα τον βοηθήσει πολύ στην εξέλιξή του. Παρά το γεγονός, πάντως, ότι διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση δεν πατάει πολύ την αντίπαλη περιοχή.

Κώστας Δημητρίου
Γεννημένος στις 30/6/1999 πρόκειται για στόπερ μετρίου αναστήματος, ο οποίος είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Εχει καλές τοποθετήσεις και όπως τον Χατζηδίμπα, έτσι και αυτόν, τον βοήθησε πολύ το γεγονός ότι τις προηγούμενες σεζόν έπαιζε απέναντι σε μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες. Τα καταφέρνει μια χαρά και στο ψηλό παιχνίδι και θεωρείται ότι εφόσον τις επόμενες σεζόν πάρει ευκαιρίες θα μπορέσει να αναδείξει το ταλέντο του και να βοηθήσει σε μία νευραλγική και απαιτητική θέση, όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Διαβάστε ακόμη...