Στερνή μου γνώση…

Από thessports.gr : Πριν από σχεδόν δύο χρόνια ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ο ΠΑΟΚ σχεδόν τους... παρακαλούσε να υπογράψουν καινούρια συμβόλαια, με καλές αποδοχές, αλλά αυτοί επέλεξαν να αποχωρήσουν.
Πηγή: thessports.gr
Στερνή μου γνώση…

Σήμερα, αφού πέρασε μια διετία, είναι λογικό να χτυπούν και οι δύο το κεφάλι τους στον τοίχο...

Ο Γιώργος Κατσικάς και ο Φάνης Τζανδάρης, βασικά στελέχη του ΠΑΟΚ της σεζόν 2014-15, αρνήθηκαν στα μέσα της χρονιάς τις προτάσεις της ΠΑΕ για την ανανέωση των συμβολαίων τους κι έφυγαν.

Ο Τζανδάρης πήρε στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έπαιξε ποτέ εκεί. Στον Πειραιά ήταν έξι μήνες θεατής, πήγε για ένα εξάμηνο στον Πανιώνιο, έκανε 11 συμμετοχές, αλλά ήταν άτυχος και έπαθε ρήξη χιαστών.

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό για την αποθεραπεία του, έκανε τη μοναδική του συμμετοχή σε ένα παιχνίδι κυπέλλου με τον Πλατανιά, και τον Φεβρουάριο πήγε δανεικός στην Σλοβενία, στην Κόπερ, σε μια ομάδα με τριψήφιο αριθμό εισιτηρίων, όπου έκανε 5 συμμετοχές με 1 γκολ. Επέστρεψε στον Πειραιά, και το μέλλον του είναι αβέβαιο... Η χρηματιστηριακή του αξία έχει καταποντιστεί...

Ο Κατσικάς αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ, καθώς πίστευε ότι μπορούσε να βρει περισσότερα χρήματα και την τελευταία στιγμή, βρήκε καταφύγιο στην προβληματική Τβέντε με δοκιμαστικό συμβόλαιο.

Έκανε μόλις 3 συμμετοχές και έπαθε κι αυτός ρήξη χιαστών. Επιστρέφοντας έκανε και 4 παιχνίδια στην Β' ομάδα, άλλα 4 στην πρώτη ομάδα και τον Ιανουάριο έφυγε στην Δανία για την Έσμπιεργκ. Εκεί έκανε 13 συμμετοχές και τώρα πηγαίνει στη Ρουμανία για να παίξει στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, μήπως και καταφέρει να σώσει την καριέρα του...

Διαβάστε ακόμη...