Ο ΟΦΗ θέλει Δεληγιαννίδη, αρνητικός ο ΠΑΟΚ

Aπό sport24.gr: Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος ζήτησε δανεικό τον 21χρονο μπακ του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, στον Δικέφαλο όμως είναι ανοιχτοί μόνο στην προοπτική να πάει σε ομάδα πρώτης κατηγορίας.
Πηγή: sport24.gr
Ο ΟΦΗ θέλει Δεληγιαννίδη, αρνητικός ο ΠΑΟΚ

Από την εποχή που ήταν προπονητής του Ηρακλή, ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε εκφράσει την μεγάλη του συμπάθεια για τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και όταν είχε συζητηθεί η προοπτική οι "κυανόλευκοι" να πάρουν δανεικούς από τον ΠΑΟΚ το όνομά του ήταν μέσα στη σχετική λίστα.

Ο Έλληνας τεχνικός επανέρχεται τώρα ως προπονητής του ΟΦΗ για τον Δεληγιαννίδη μόνο που ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να τον δώσει δανεικό σε ομάδα Football League. Η κρητική ομάδα εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον δανεισμό του 21χρονου άσου που πέρυσι έκανε 4 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σημείωσε και ένα γκολ, στην Τούμπα όμως έχουν αποφασίσει να τον δώσουν μόνο σε ομάδα που θα συμμετέχει σε δυνατό πρωτάθλημα για να εξελιχθεί.

Έτσι, παραμένει μέχρι νεωτέρας στο ρόστερ του Δικεφάλου προσπαθώντας να πείσει τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς ότι αξίζει φέτος να του δώσει ευκαιρίες.

 

Διαβάστε ακόμη...