ΠΑΟΚ-Παρτιζάν και στο πόλο

Από paok24.com: Η ομάδα Παίδων Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Βελιγράδι στο πλαίσιο προετοιμασίας της για τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ-Παρτιζάν και στο πόλο

Στη Σερβία οι «ασπρόμαυροι» προετοιμάζονταν μαζί με την Παρτιζάν, με τον ΑΣ ΠΑΟΚ να εκδίδει μία ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τη σερβική ομάδα, η οποία έδειξε στην πράξη με τη φιλοξενία της τις αδερφικές σχέσεις που υπάρχουν με τον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά:

«Η ομάδα Παίδων Υδατοσφαίρισης επιστρέφει σήμερα 28 Ιουνίου από την Σερβία, αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με την Partizan στο Βελιγράδι.

Η αποστολή μας φιλοξενήθηκε από τους αθλητές της Partizan απο το Σάββατο 24 Ιουνίου, κάνοντας κοινές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες για τους τελικούς αγώνες των πρωταθλημάτων τους.

Οι παίκτες του Λ. Παρασκευόπουλου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στη Θεσσαλονίκη πλέον έως την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Αθάνα 6-9 Ιουλίου.

Αξιζει να γίνει αναφορά στην άψογη φιλοξενία της ομάδας της Partizan, αποτέλεσμα της ιδιαίτερης σχέσης των Σωματείων σε όλα τα επίπεδα, όπως και της ποιότητας της προετοιμασίας για όλους τους αθλητές».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...