Η αλήθεια για την περίπτωση Κούτσιακ

Από metrosport.gr: Τι συνέβη με τον 32χρονο διεθνή Σλοβάκο τερματοφύλακα που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Η αλήθεια για την περίπτωση Κούτσιακ

Οι Πολωνοί χθες έγραψαν για κρούση του ΠΑΟΚ στην Λέγκια Γκντανσκ για την απόκτηση του Ντούσαν Κούτσιακ, του 32χρονου διεθνή Σλοβάκου τερματοφύλακα και μάλιστα την προσδιόρισαν στις 500.000 ευρώ.

Πρόσθεσαν ακόμη ότι η διοίκηση της Γκντανσκ αρνήθηκε να τον παραχωρήσει και εκτίμησαν ότι δύσκολα θα επανέλθει ο Δικέφαλος με βελτιωμένη προσφορά. Η αλήθεια είναι ότι, όντως, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στον πολωνικό σύλλογο για τον πρώην συμπαίκτη του Πρίγιοβιτς στην Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά όχι γι' αυτό το ποσό.

Τα χρήματα που προσφέρθηκαν ήταν σαφώς λιγότερα. Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Οτσόα (πρώτος στόχος) ή το ντιλ με την Γοδόι Κρουζ για τον Ροντρίγκο Ρέι.

Όσο για το προφίλ του Κούτσιακ, άρχισε την καριέρα του από την Τρέντσιν και τη Ζίλινα, αποπειράθηκε να παίξει στην Αγγλία με την Γουέστ Χαμ και στη συνέχεια πέρασε από τη Βασλούι, την Λέγκια που έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του και πριν πάει στην Λέγκια Γκντανσκ έκανε μία δεύτερη απόπειρα στο Νησί με τη Χαλ, χωρίς να καθιερωθεί.

Διαβάστε ακόμη...