Οι οφειλές στους διαιτητές, η διάψευση από τη Λίγκα και οι δεσμευμένοι λογαριασμοί!

Από soccerplus.gr : Δυσφορία προκάλεσαν στη Super League όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ, Ι. Δρόσος, στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλή κατά τη συζήτηση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου.
Πηγή: soccerplus.gr
Οι οφειλές στους διαιτητές, η διάψευση από τη Λίγκα και οι δεσμευμένοι λογαριασμοί!

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο περί οφειλής της Super League στους διαιτητές της κατηγορίας ύψους 1,2 εκατ. ευρώ από την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος με ευθύνη του συνεταιρισμού.

Από την πλευρά της Super League εκφράζεται έντονος προβληματισμός και εύλογη απορία για το συγκεκριμένο ποσό το οποίο αμφισβητείται.

Από τον συνεταιρισμό υποστηρίζουν ότι εδώ και 2,5 μήνες η ΕΠΟ έχει κρατήσει 400.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε οικονομική ενίσχυση της UEFA (solidarity) στις ομάδες προκειμένου να δοθούν στους διαιτητές.

Όμως τα χρήματα δεν έχουν μπει στους λογαριασμούς των διαιτητών επειδή οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Ομοσπονδίας είναι δεσμευμένοι λόγω του «σκανδάλου Travel Plan».

Τα υπόλοιπα χρήματα της οφειλής, που υπολογίζονται στις 500.000 (συνολικά η Super League υποστηρίζει ότι οφείλει στους διαιτητές περί τις 900.000 ευρώ) θα καλυφτούν από μέρος της κεντρικής χορηγίας που υπεγράφη με εταιρείες συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη και ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...