«Επίσημη πρόταση για Οτσόα, στην λίστα του ΠΑΟΚ και ο Ριού»

Από sdna.gr: Για επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Οτσόα και παράλληλα ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Ριού, κάνει λόγο Γάλλος δημοσιογράφος. Συγκεκριμένα όπως έχουμε σημειώσει μέσα από το SDNA, o Μέμο Οτσόα βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Δικεφάλου του Βορρά για την θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Παναγιώτης Γλύκος αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Νοεμβρίου.
Πηγή: sdna.gr
«Επίσημη πρόταση για Οτσόα, στην λίστα του ΠΑΟΚ και ο Ριού»

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πριν από λίγη ώρα ο Γάλλος δημοσιογράφος Ρομέν Κολέ-Γκοντέν του «Canal+», ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πλέον επίσημη πρόταση στον Μεξικανό τερματοφύλακα, ωστόσο υπογραμμίζει ότι στην λίστα του Δικεφάλου βρίσκεται και ο Ρεμί Ριού.

Όσον αφορά τον πορτιέρε Ριού, πρόκειται για τον αρχηγό της Ναντ, ο οποίος είναι ύψους 1.91 και φέτος αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος όπου δέχτηκε 35 γκολ. Στη Ναντ ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει εδώ και πέντε χρόνια 166 ματς, το συμβόλαιο του τελειώνει το 2018, ενώ φέτος ξεκίνησε ως βασικός αλλά τους τελευταίες μήνες έχασε την θέση του.

Αναμφίβολα το θέμα του τερματοφύλακα «καίει» τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αυτή την ώρα, όπου πλέον αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...