"Προσφορά 2.000.000 δολαρίων από τον ΠΑΟΚ"

Από sport24.gr: Η ιστοσελίδα "Ovacion" χαρακτηρίζει θέμα λεπτομερειών την μεταγραφή του Ροντρίγκο Ρέι στον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για συμφωνία των δύο συλλόγων για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη και τετραετές συμβόλαιο στον ίδιο.
Πηγή: sport24.gr
"Προσφορά 2.000.000 δολαρίων από τον ΠΑΟΚ"

"Απόψε η Γοδόι αντιμετωπίζει την Νιούελς στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν και ο Ροντρίγκο Ρέι θα είναι στον πάγκο της ομάδας.

Η απόφαση πάρθηκε μετά τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ που απέρριψε το αίτημα της διοίκησης του συλλόγου της Αργεντινής ο Ρέι να μείνει στην ομάδα μέχρι τις 4 Ιουλίου για να παίξει κόντρα στη Γκρέμιο για το Κόπα Λιμπερταδόρες και να έχει τη δυνατότητα να αποχαιρετήσει τον κόσμο της ομάδας".

Αυτά αναφέρει στο φρέσκο ρεπορτάζ της η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Ovacion" που υποστηρίζει ότι έχει φτάσει στην Τόμπα (σ.σ. η έδρα της Γοδόι) πρόταση από τον ΠΑΟΚ ύψους 2.000.000 δολαρίων για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη και θα γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση του αργεντίνικου συλλόγου.

Από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει προς το παρόν καμία αντίδραση σ' αυτό και το μόνο που έβγαινε νωρίς από την Τούμπα είναι ότι νούμερο 1 στόχος του ΠΑΟΚ είναι ο Γκιγέρμο Οτσόα.

Το πιθανότερο είναι ο Λούμπος Μίχελ να διαπραγματεύεται παράλληλα τις δύο περιπτώσεις.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...