Αμερικανική ενίσχυση ενόψει…

Από inpaok.com:Μετά και την επισημοποίηση της συμφωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Θοδωρή Ζάρα, το ελληνικό στοιχείο του Δικεφάλου ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο.
Πηγή: inpaok.com
Αμερικανική ενίσχυση ενόψει…

Πλέον στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ βρίσκονται οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Ζάρας, Δημήτρης Καραμανώλης και Βασίλης Παπαδόπουλος. Σε αυτούς θα προστεθεί άμεσα και επίσημα ο Απόλλων Τσόχλας, του οποίου η ανανέωση του συμβολαίου είναι καθαρά θέρμα χρόνου.

Φυσικά, σε λίγες ημέρες θα γίνει γνωστό και ποιοι από τους παίκτες της εφηβικής ομάδας θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα, μετά μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά και μία ακόμη πρωτιά στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ.

Έτσι, φυσικό είναι από εδώ και πέρα το βάρος να δοθεί στους Αμερικανούς καλαθοσφαιριστές. Οι επιτελείς του Δικεφάλου «χτενίζουν» καθημερινά την αγορά, προκειμένου να εντοπίσουν τον... εκλετό για τον «άσο» αλλά και για την θέση «2».

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, οι ιθύνοντες της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ επιθυμούν οι παίκτες αυτοί να έχουν κάποια εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, χαρακτηριστικό που διαθέτει ο Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιρ, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο Βέλγιο και συνεχίζει να απασχολεί (διαβάστε εδώ).

Τέλος, είναι πολύ πιθανό να ενισχυθεί και η front line με ψηλό από τις ΗΠΑ, γεγονός που συνιστά το επόμενο διάστημα ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...