Πέφτει και το «κάστρο» της ΕΠΣ Κορινθίας, έτοιμος για νίκη ο Γκουρβέλος!

Από sdna.gr:Ένα ακόμη παραδοσιακό... κάστρο του διαβόητου «συστήματος», η ΕΠΣ Κορινθίας, πέφτει σε λιγότερο από μια εβδομάδα, καθώς όλα δείχνουν άνετη επικράτηση του Στάθη Γκουρβέλου στις εκλογές της 3ης Ιουλίου!
Πηγή: sdna.gr
Πέφτει και το «κάστρο» της ΕΠΣ Κορινθίας, έτοιμος για νίκη ο Γκουρβέλος!

Η παράταξη του γιατρού, αλλά και πρώην ποδοσφαιριστή και παράγοντα Στάθη Γκουρβέλου, έχει εξασφαλίσει ήδη περισσότερα από 30 πληρεξούσια ομάδων, την ώρα που στις επικείμενες εκλογές της προσεχούς Δευτέρας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων της Κορινθίας θα ψηφίσουν 59 σωματεία και η νίκη του μοιάζει την δεδομένη στιγμή κάτι παραπάνω από βέβαιη, φέρνοντας την μεγάλη αλλαγή στο ποδόσφαιρο του πελοποννησιακού νομού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντίπαλός του, ο νυν πρόεδρος και «εκλεκτός» της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ η οποία κατέρρευσε υπό το βάρος των σκανδάλων, Μιχάλης Τσιχριτζής, καταβάλει... φιλότιμη προσπάθεια σε προσκήνιο και παρασκήνιο για να ανατρέψει την κατάσταση, έχοντας και την αμέριστη στήριξη του πρώην αρχιδιαιτητή, Δημήτρη Γκρούτση, ωστόσο το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και στις 3 Ιουλίου η παράταξη του Στάθη Γκουρβέλου θα αναλάβει επισήμως τη διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...