«Πονάει στα πλάγια ο ΠΑΟΚ, να χτιστεί η ομάδα πάνω στον Μπίσεβαρ»

Από arenafm.gr:Ο Κώστας Φραντζέσκος μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα.
Πηγή: arenafm.gr
«Πονάει στα πλάγια ο ΠΑΟΚ, να χτιστεί η ομάδα πάνω στον Μπίσεβαρ»

Τις μεταγραφές που (δεν) γίνονται, τον κακό προγραμματισμό και την άσχημη εικόνα που βγάζουν κάποιες μεγάλες ομάδες.

Όσα είπε ο Κώστας Φραντζέσκος στον ArenaFM 89.4:

Για την καθυστέρηση των μεταγραφών: «Όλες οι ομάδες ακόμα ψάχνονται. Δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι χορηγοί , δεν υπάρχει πρόγραμμα, δεν ξέρουν πότε ξεκινάνε. Καμία ομάδα δεν φαίνεται να κάνει προγραμματισμό. Και εμείς βλέπουμε μόνο την πρώτη κατηγορία, αν κοιτάξουμε πιο χαμηλά είναι για γέλια...»

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: «Ο Ολυμπιακός πρώτα από όλα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με όλους αυτούς τους δανεικούς που έχει. Ποιους θα πάρει πίσω και ποιους θα πάρει στην προετοιμασία. Αλλά ο Ολυμπιακός ούτος η άλλος βγαίνει πάντα πρώτος, οι άλλοι πρέπει να δουν τι θα κάνουν.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την χρονιά λίγο περίεργα. Η ιστορία με τον Μπέργκ θα μπορούσε να τελειώσει πολύ πιο όμορφα. Και από τις πλευρές έχουν γίνει λάθη, ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Ο Κλωναρίδης είναι μεγάλη απώλεια, είχε δέσει πολύ καλά με τον Μπέργκ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Κάθε ομάδα πρέπει να κρατάει τον κορμό της και να ενισχύεται ουσιαστικά. Ο ΠΑΟΚ θέλει 100% τερματοφύλακα και παίκτες στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Στην κορυφή θεωρώ ότι χρειάζεται και κάτι καλύτερο από τον Πρίγιοβιτς. Η ομάδα δεν είναι τόσο ποιοτική στα πλάγια όσο τα προηγούμενα χρόνια. Καλός ο Τζάλμα και ο Ενρίκε αλλά έχουμε δει πολύ καλύτερους τα προηγούμενα χρόνια».

Για τον Αθανασιάδη: «Ο Στέφανος είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και το λέω με μεγάλη σιγουριά. Είναι ένας παίκτης που έχει πολύ εύκολο το γκολ αλλά η φετινή χρονιά ήταν καταστροφική για αυτόν. Δεν γίνεται από την μία χρονιά στην άλλη να μην μπορεί να βρει εστία. Άμα του δείξουν εμπιστοσύνη, μπορεί να ο ΠΑΟΚ να έχει μια πολύ καλή λύση, μπροστά».

Αναφορικά τον Μπίσεσβαρ: «Η ομάδα πρέπει να χτιστεί πάνω σε αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ο παίκτης που μπορεί να κουμαντάρει ένα ολόκληρο παιχνίδι, τον πιστεύω πολύ».

Διαβάστε ακόμη...