Έρχεται στην Ελλάδα το video assistance referee

Aπο sdna.gr : Την εισαγωγή στο πρωτάθλημα του video assistance referee προανήγγειλε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του SDNA, κατά κατά τη συζήτηση του μίνι αθλητικού νομοσχεδίου στην ολομέλεια της Βουλής.
Πηγή: sdna.gr
Έρχεται στην Ελλάδα το video assistance referee

Μεταξύ άλλων ο υφυπουργός αθλητισμού υποστήριξε: «Επικρατούσε έκνομη κατάσταση στο ποδόσφαιρο, βρισκόταν στο σημείο μηδέν και κάποιοι έκλειναν το μάτι συνωμοτικά σε αυτά που συνέβαιναν.

Για πρώτη φορά οι διεθνείς οργανισμοί παίρνουν θέση και γνωρίζουν τι γίνεται. Αν διαφωνούσαμε με την απλή αναλογική είναι εσωτερικό μας θέμα. Θα γίνουν στο πλαίσιο της στρατηγικής διαπραγμάτευσης υποχωρήσεις που είναι ήδη συμφωνημένες. Με νομοθετική παρέμβαση θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ, με νέες αναλογίες στο εκλογικό σώμα και αύξηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Για πρώτη φορά επιβάλλεται καθεστώς νομιμότητας. Καταφέραμε και έρχεται το video assistant referee.

Όταν ανακαλύφθηκαν οι κοριοί, όταν ανακαλύφθηκαν τα σκάνδαλα και η έκθεση της Deloitte εσείς το μόνο που είχατε να πείτε, ότι σήμερα είναι Τρίτη...»

Νωρίτερα η εισηγήτριά της ΝΔ, Αν. Καραμανλή, είπε ότι το κόμμα της θα καταψηφίσει τη διάταξη για την ΓΣ ΕΠΟ, που στοχεύει στην νομιμοποίηση και την απρόσκοπτη διεξαγωγή της.

Μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε:

Πρόκειται για θεσμικό κατήφορο, Νομοθετείτε για να γίνει η ΓΣ της ΕΠΟ, υπάρχει χαώδης διαφορά ανάμεσα στο πρόγραμμα του κόμματος και την πολιτική της κυβέρνησης.

Ο κ. Κωνσταντινέας ήθελε απλή αναλογική και μάζευε υπογραφές «για να τελειώνουμε με τους δεινόσαυρους» όπως έλεγε. Ή δεν βλέπετε πια δεινόσαυρους ή αυτοί έγιναν φίλοι σας.
 
Ο προκάτοχός σας ήταν αυτός που νομοθέτησε για το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Ξηλώνετε κλωστή κλωστή το νόμο Κοντονή.

Κύριε Βασιλειάδη λέγατε «για εμάς είναι κομβικό σημείο η διεύρυνση του εκλογικού σώματος», τώρα  το εκλογικό σώμα μειώνεται.

Η ΝΔ σέβεται το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, αλλά καταψηφίζει τη διάταξη γιατί δεν χειροκροτεί την ανακολουθία της κυβέρνησης.
 
Η κάρτα φιλάθλου είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο στην ιστορία του αθλητισμού.

Το ποδόσφαιρο είναι σήμερα παρηκμασμένο, ο στόχος δεν είναι να αλλάξουμε χαλίφη, αλλά να μην υπάρχει χώρος για χαλίφη.

Διαβάστε ακόμη...