Aνζί για Μαλεζά, Γενάρη πίσω ο Χατζηισαΐας

Από sport24.gr: Μετά τον Δημήτρη Χατζηισαΐα και ο Στέλιος Μαλεζάς είναι πολύ πιθανό να φύγει από τον ΠΑΟΚ για τη ρωσική Ανζί.
Πηγή: sport24.gr
Aνζί για Μαλεζά, Γενάρη πίσω ο Χατζηισαΐας

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τον δανεισμό του Δημήτρη Χατζηισαΐα για ένα χρόνο επισημοποιήθηκε χθες και είναι γνωστή εδώ και μέρες. Αυτό που δεν είναι γνωστό, αφορά στον όρο που προβλέπει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει πίσω τον 25χρονο αμυντικο τον Γενάρη αν το θέλει ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και μάλιστα χωρίς να πληρώσει κάποιο αντίτιμο στον Ατρόμητο (όπως είχε κάνει στη συμφωνία με τον Πανιώνιο για τον Λάμπρου χωρίς όμως να αποφασίσει να πάρει πίσω τον νεαρό αυτό το καλοκαίρι).

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε θετικά στοιχεία στον "Χάτζη", συμφώνησε όμως στην ανάγκη ο 25χρονος αμυντικός να πάει σε μία ομάδα που θα του δώσει μπόλικο χρόνο συμμετοχής για να ξαναβρεί τα πατήματά του μετά από έναν χρόνο απραξίας, χωρίς ούτε μία επίσημη συμμετοχή.

Κρούση από την Ανζί για Μαλεζά

Εξάλλου, η Ανζί εκδήλωσε ενδιαφέρον να αποκτήσει τον Στέλιο Μαλεζά. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός εφόσον ο Κατερινιώτης αμυντικός τα βρει με τους Ρώσους (έχει ήδη εκφράσει τις απαιτήσεις του προς τον ρωσικό σύλλογο). Μέσα στην ημέρα αναμένονται εξελίξεις και είναι πιθανή η αποχώρηση του 32χρονου αμυντικού, ο οποίος είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του για 1+1 χρόνια με τον ΠΑΟΚ μόλις τον Μάρτιο.

Διαβάστε ακόμη...