Κρίσιμη εβδομάδα για Μακ και Βιεϊρίνια

Από metrosport.gr : Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συνεχίζει να βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές με την οικογένεια του και σύντομα θα πρέπει να βρεθεί στη Γερμανία
Πηγή: metrosport.gr
Κρίσιμη εβδομάδα για Μακ και Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συνεχίζει να βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές με την οικογένεια του και σύντομα θα πρέπει να βρεθεί στη Γερμανία αφού θα αρχίσει η Βόλφσμπουργκ την προετοιμασία της. Τα δεδομένα είναι γνωστά.

Ο παίκτης έχει πλέον άριστες σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη, ο Μίχελ δημοσίως τόνισε ότι μιλά με τον εκπρόσωπο του αλλά είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να δώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ στη Βόλφσμπουργκ για να τον αποκτήσει από τη στιγμή που σε ένα χρόνο μένει ελεύθερος.

Όμως είναι δεδομένο ότι ο Μίχελ έχει αρχίσει τις διερευνητικές επαφές με την γερμανική ομάδα για να μάθει τις προθέσεις της και αναλόγως να ενημερώσει τον Σαββίδη. Την ίδια στιγμή και σε ότι αφορά την περίπτωση του Μακ, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένουν πρώτα την οριστική απόφαση του Μαντσίνι. Αν τελικώς επιβεβαιωθεί ότι δεν τον υπολογίζει και με δεδομένο ότι ο Μακ σε μια «Μουντιαλική» χρονιά καίγεται να βρει ομάδα που θα παίζει, το σενάριο ο ΠΑΟΚ να τον ζητήσει ως δανεικό -περίπτωση αγοράς του είναι απίθανη- μπορεί να υλοποιηθεί και αυτό «δουλεύει» ο Μίχελ. Με την υποσημείωση φυσικά ότι αν παρουσιαστεί πρόταση αγοράς στην Ζενίτ από άλλη ομάδα, ο ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολο να πετύχει την επιστροφή του Σλοβάκου στην Τούμπα. Πάντως τόσο στην περίπτωση του Βιεϊρίνια όσο και του ΜΑΚ ο ΠΑΟ έχει «σύμμαχο» την επιθυμία και των δυο παικτών.

Διαβάστε ακόμη...