Φουλ επίθεση από Στανόγιεβιτς

Από paok24: O Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς θέλει περισσότερους παίκτες στην επιθετική γραμμή για το σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού που έχει στο μυαλό του.
Πηγή: paok24.com
Φουλ επίθεση από Στανόγιεβιτς


Ο ΠΑΟΚ κινείται μεταγραφικά και μπορεί η θέση που να καίει να είναι τους τερματοφύλακα, αλλά ο προπονητής του Δικεφάλου έχει στο μυαλό τους και την γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ψηλά στην μεταγραφική λίστα του βρίσκεται και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά και ο Ρόμπερτ Μακ, που πολύ θα πιστεύουν ότι παίζουν στη ίδια θέση.

Για τον προπονητή της ομάδας όμως και το νέο σύστημα που θέλει να περάσει στο Δικέφαλο δεν ισχύει. Ο Στανόγιεβιτς από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι δεν παίζει μεγάλο ρόλο το σύστημα αλλά το στυλ της ομάδας, με τις απόψεις για τον ίδιο να δηλώνουν ότι είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου. Έτσι μέσα στα πλάνα του χωρούν και ο Βιεϊρίνια και ο Μακ και ο Ενρίκε και ο Κάμπος και οι 3 επιθετικοί Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης Κουλούρης, αλλά και ο Ζάιρο πο,υ θα ακολουθήσει την ομάδα όπως όλα δείχνουν στην Ολλανδία, με τον μοναδικό που μένει εκτός ομάδας να είναι ο Φακούντο Περέιρα και αυτός λόγω έλλειψης αθλητικών προσόντων, όπως υπογράμμισε την προηγούμενη Πέμπτη ο Λούμπος Μίχελ.

Πάντως το πλάνο του Στανόγιεβιτς μόνο παράξενο δεν θα είναι, μιας και αν παίξει τελικά στον ΠΑΟΚ με 4-4-2 ή έστω 4-2-3-1 με τον παίκτη που θα πλαισιώνει τον κεντρικό επιθετικό να έχει περισσότερα χαρακτηριστικά φορ, όπως ο Μακ ή ο Ζάιρο, τότε ο Σέρβος τεχνικός θα χρειάζεται 4 επιθετικογενής παίκτες εντός 11άδας και άλλους 3 στον πάγκο με τον έναν από τους 8 να μένει εκτός αποστολής.

Αυτά φυσικά θα αναλυθούν περισσότερο είτε μέσα στην πορεία των αγώνων, είτε στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία που ξεκινά από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά καλό θα είναι να γίνονται έστω και οι πρώτες εκτιμήσεις, ώστε να αντιληφθούν άπαντες ότι ο ΠΑΟΚ κυνηγά και την περίπτωση του Βιεϊρίνια, αλλά και αυτή του Μακ εξίσου...

Διαβάστε ακόμη...