"Δεν έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ, υπάρχει και η Ρασινγκ"

Από paok24.com:Το όνομα του ΠΑΟΚ παίζει συνέχεια στην Αργεντινή όσο αφορά την μεταγραφή του Ροντρίγκο Ρέι με τον πρόεδρο της Γοδόι να τοποθετείται επίσημα.
Πηγή: paok24.com
"Δεν έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ, υπάρχει και η Ρασινγκ"

Μπορεί οι Αργεντινοί δημοσιογράφοι να θεωρούν ότι ο παίκτης έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος ο πρόεδρος της Γοδόι Κρουζ δεν δείχνει το ίδιο σίγουρος στον Τύπο μετά και τις σημερινές του δηλώσεις. Ο Χοσέ Μανσούρ για την ακρίβεια τόνισε: "Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα. Θα συνεχίσουμε τις επαφές σήμερα, ωστόσο κρατάμε την πόρτα ανοιχτή και για την Ρασίνγκ. Το ενδιαφέρον της Ρασίνγκ παραμένει και συνεχίζουμε τις συζητήσεις".

Ο Μανσούρ δεν θέλησε να μιλήσει για συγκεκριμένα ποσά στους δημοσιογράφους, αλλά δεν είναι κρυφό ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πολύ καλύτερη πρόταση από την Ράσινγκ με το ποσό να αναφέρεται στα 2 εκατ. δολάρια για το 80% του παίκτη. Επίσης στο ίδιο κείμενο γράφεται ότι ο παίκτης δεν ξέρει εάν θα αγωνιστεί εναντίον της Νιούελς για την τελευταία αγωνιστική, εάν τελικά κλείσει στον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο τον Μανσούρ να λέει ότι εάν δεν έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ τότε θα παίξει κανονικά!

Τέλος υπάρχει και η φήμη στην Αργεντινή που δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψιν εν έτη 2017, ότι ο παίκτης ακόμα και αν κλείσει θα ζητήσει να παραμένει στην Αργεντινή μέχρι τις 4 Ιουλίου για τον αγώνα της Γοδόι στο Κόπα Λιμπερταδόρες εναντίον της Γκρέμιο και να χαιρετήσει τότε τους οπαδούς της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...