«Αν ήταν υγιής ο Γλύκος, ο ΠΑΟΚ δεν θα χρειαζόταν τερματοφύλακα» (aud)

Απο metrosport.gr : Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μλάντεν Φορτούλα και αναφέρθηκε στο ζήτημα της απόκτησης γκολκίπερ που απασχολεί τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Αν ήταν υγιής ο Γλύκος, ο ΠΑΟΚ δεν θα χρειαζόταν τερματοφύλακα» (aud)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Είναι κατάρα το θέμα τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ. Πήραμε τόσους τερματοφύλακες. Ο Χακόμπο ήταν πολύ καλός, ο καλύτερος όλων όσων ήρθαν, όμως, είχε πρόβλημα με τα νεύρα του και γι’ αυτό δεν κατάφερε να κάνει καριέρα στην Ισπανία. Τον είχα δει σε μια προπόνηση και έπαθα πλάκα. Δεν υπήρχε στοιχείο που να μην ήταν καλός. Κι ο Όλσεν δεν ήταν κακός, δεν κατάφερε, όμως, να προσαρμοστεί».

Για τους Γλύκο, Σιαμπάνη: «Ο Γλύκος έδωσε λύσεις και όταν τον χρειάστηκε η ομάδα βοήθησε. Το μόνο κακό ήταν πως δεν μπορούσε να κρατήσει καιρό χωρίς σφάλμα και τα σφάλματα του κόστισαν. Έκανε, όμως, πολύ καλά παιχνίδια, ενώ δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Αν ήταν σήμερα υγιής δεν θα χρειαζόμασταν τερματοφύλακα. Ο Σιαμπάνης έχει προσόντα, όμως, πρέπει πρώτα να πάει σε μια ομάδα να πάρει παιχνίδια και να μετά να γυρίσει πίσω στον ΠΑΟΚ και να μείνει για πολλά χρόνια».

Ακούστε όσα είπε ο Μλάντεν Φορτούλα στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Διαβάστε ακόμη...