Μαύρη τρύπα 13 εκάτ. ευρώ και σκοτεινή διαχείριση στην ΕΠΟ!

Απο sdna.gr : Για σκοτεινή διαχείριση στα οικονομικά της ΕΠΟ και μαύρη τρύπα 13 εκάτ. ευρώ, κατά την ομιλία του στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής στο πλαίσιο του μίνι αθλητικού νομοσχεδίου που κατέθεσε η κυβέρνηση.
Πηγή: sdna.gr
Μαύρη τρύπα 13 εκάτ. ευρώ και σκοτεινή διαχείριση στην ΕΠΟ!

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ, είπε: «Η ΠΔΕ ορίστηκε από τη FIFA για τη διαχείριση των καθημερινών πραγμάτων της ΕΠΟ, την αναθεώρηση των κανονισμών, τη συζήτηση με τις αρχές και εκλογές μέχρι τις 30/05. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αλλά ευελπιστούμε ότι θα έχουμε εκλογές μέσα στον Ιούλιο.

Θέλω να θέσω άλλο ένα θέμα. Πρόκειται για την έκθεση Deloitte, την οποία γνωστοποιήσαμε στα κόμματα. Απ’ αυτή προέκυψε μία σκοτεινή διαχείριση. Η ΕΠΟ είναι μέσα 13 εκατ. ευρώ, αλλά δεν ζητάει χρήματα από την Πολιτεία. Μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της.
Επιπλέον, βρήκαμε σύστημα παρακολούθησης.

Ενα άλλο ζήτημα είναι τα στημένα ματς. Στους έξι μήνες της ΠΔΕ ομάδα εμπλέκεται σε ύποπτους αγώνες 16 φορές και άλλη 14 φορές.
Οξύτατο είναι και το θέμα της διαιτησίας. Το κατάλαβα όταν ανατίναξαν το σπίτι του αρχιδιαιτητή που όρισε η FIFA, Γιώργου Μπίκα.

Τέλος, θέλω να πω για το αυτοδιοίκητο ότι το στηρίζω, αλλά δεν γίνεται η Ομοσπονδία να ζει ως ένα άλλο κράτος με άλλους νόμους».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...