Πρόβλημα με τους μη κοινοτικούς

Απο inpaok.com: Η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους.
Πηγή: inpaok.com
Πρόβλημα με τους μη κοινοτικούς

Η προετοιμασία του Δικεφάλου, ωστόσο ξεκίνησε με έναν… πονοκέφαλο για τους επιτελείς των «ασπρόμαυρων», καθώς αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του διαθέτει 6 μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, βρίσκεται δηλαδή στο επιτρεπτό όριο της διοργανώτριας αρχής για τους ξένους παίκτες.

Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή στο δυναμικό του Δικεφάλου ανήκουν οι Φακούντο Περέιρα, Πέντρο Ενρίκε, Ζάιρο, Λέο Μάτος, Εβγέν Σάχοφ και Αμρ Ουάρντα με κοινό παρανομαστή των πέντε ποδοσφαιριστών, να είναι το ότι κανείς τους δεν είναι κάτοχος διαβατηρίου χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεδομένου ότι για την θέση του τερματοφύλακα «παίζουν» τα ονόματα του Γκιγιέρμο Οτσόα και του Ροντρίγκο Ρέι, που και οι δύο λογίζονται ως ξένοι, τότε το… πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ μεγαλώνει που πρέπει να βρει λύση σε αυτό το ζήτημα και να ελαφρύνει το ρόστερ του από τους μη κοινοτικούς.

Κοινοτικοί παίκτες θεωρούνται οι παίκτες από τις εξής χώρες και ενώσεις (δεν εμπίπτουν στον περιορισμό Γ)

1)Ρωσία, Τουρκία, Κροατία, Σερβία, Βοσνία, Αλβανία.

2) Αλγερία, Μαρόκο, Τυνησία

3) Ευρωπαϊκή Ένωση (Αγγλία, ΆγιοςΜαρίνος, Ανδόρρα, Αυστρία, Β.Ιρλανδία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία,
Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νησιά Φερόες, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουαλία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σκωτία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία).

Διαβάστε ακόμη...