Η «μάχη» για Ρέι και το… final-3

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» να αποκτήσει έναν ποιοτικό τερματοφύλακα, θέλοντας να καλύψει το μεγάλο κενό που υπάρχει στη θέση Νο1.
Πηγή: paok24.com
Η «μάχη» για Ρέι και το… final-3

Από το πρωί το PAOK24 σας έχει μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ για το προχωρημένο «φλερτ» με τον Ροντρίγκο Ρέι, με τον 26χρονο να έχει πάρει τη δεδομένη χρονική στιγμή... κεφάλι στην κούρσα διαδοχής του τραυματία Γλύκου.

Οι διαπραγματεύσεις για τον Αργεντινό είναι πολύ προχωρημένες, για την ώρα δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία για την απόκτηση του, με τον Λούμπος Μίχελ να είναι αναγκασμένος παράλληλα με την προσπάθεια στη συγκεκριμένη «μάχη» να έχει έτοιμες τις εναλλακτικές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής έχει εκτός από τον Ρέι ακόμα δύο περιπτώσεις τερματοφυλάκων που απασχολούν πολύ τον ΠΑΟΚ για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Το... Final-3 του Μίχελ εκτός από τον τερματοφύλακα της Γοδόι περιλαμβάνει τον Γκιγιέρμο Οτσόα, αλλά κι ακόμα έναν ευρωπαίο τερματοφύλακα, ο οποίος δεν είναι ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς.

Αν ήταν μόνο στο χέρι του ΠΑΟΚ η μεταγραφή πορτιέρο θα είχε ήδη τελειώσει, κάτι που δείχνει πόσο μεγάλη η ανάγκη των «ασπρόμαυρων» να κλείσει αυτό το κενό.

Επειδή, ωστόσο, υπάρχουν για την ώρα σκληρές διαπραγματεύσεις, «το συντομότερο μέσα σε αυτή την εβδομάδα», είναι η απάντηση στην ερώτηση σχετικά με το πότε θα ανακοινώσει τελικά ο «Δικέφαλος» τον νέο του τερματοφύλακα.

Διαβάστε ακόμη...