Επιστρέφει ο Ιβάν, εξελίξεις στον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Εντός της εβδομάδας αναμένεται ο Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει επαφές με τους Λούμπος Μίχελ και Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς με κυριότερο θέμα την ενίσχυση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν.
Πηγή: thessports.gr
Επιστρέφει ο Ιβάν, εξελίξεις στον ΠΑΟΚ

Οι τρεις άνδρες θα συζητήσουν όλα τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, με τον Ρόμπερτ Μακ και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Την Πέμπτη ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ παραδέχθηκε το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο άσο, ενώ το σαββατοκύριακο προέκυψε η περίπτωση του Σλοβάκου φορ που φαίνεται πως φεύγει από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο χρόνος πιέζει τους Θεσσαλονικείς, καθώς πλησιάζει η ημερομηνία για την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, όπου θα ήθελε να έχει και τον βασικό τερματοφύλακα.

Στο «ασπρόμαυρο» στόχαστρο βρίσκεται ο Γκιγιέρμο Οτσόα, στον οποίο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 700 χιλιάδων ευρώ ετησίως, όμως ο Μεξικανός γκολκίπερ φέρεται να ζητάει περισσότερα, λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει για εκείνον από ομάδες της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας αλλά και του Βελγίου.

Διαβάστε ακόμη...