Θέλει μέχρι 27 παίκτες στην Ολλανδία

Από metrosport.gr : Το ερχόμενο Σάββατο (1/7) ο Στανόγεβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή που την επομένη θα ταξιδέψει στην Ολλανδία.
Πηγή: metrosport.gr
Θέλει μέχρι 27 παίκτες στην Ολλανδία

Ο Σέρβος τεχνικός δε θέλει να ξεπεράσει ο αριθμός των ποδοσφαιριστών τους 27 και ανάμεσα τους θα είναι τρεις τερματοφύλακες. Αυτό σημαίνει ότι ένας σημαντικός αριθμός ποδοσφαιριστών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη Νέα Μεσημβρία -από αύριο θα αυξηθεί με την επιστροφή των διεθνών- θα πρέπει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να «τρέξει» η επιλογή σε ότι αφορά το μέλλον τους.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι στην Ολλανδία είναι πολύ πιθανό να βρεθούν και παίκτες που θα αποκτηθούν και δεν αναφερόμαστε μόνο στο θέμα του τερματοφύλακα. Ο Στανόγεβιτς θεωρεί ότι δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε στην Ολλανδία αν έχει περισσότερους από 27 παίκτες στο ρόστερ του (που είναι ο μάξιμουμ αριθμός).

Παράλληλα περιμένει και τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων για να έχει έτοιμο το χρονοδιάγραμμα και το οργανόγραμμα των προπονήσεων προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ποδοσφαιριστών όπως αυτές θα διαπιστωθούν μέσα από τις εξετάσεις. Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες φρόντισαν κατά τις διακοπές τους να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των ατομικών προπονήσεων που τους είχε παραδοθεί από το προηγούμενο προπονητικό επιτελείο.

Διαβάστε ακόμη...