Επιστροφές, σκληρή δουλειά και αναχώρηση

Από paok24.com : Τι περιμένει τους παίκτες του ΠΑΟΚ τη νέα εβδομάδα
Πηγή: paok24.com
Επιστροφές, σκληρή δουλειά και αναχώρηση

«Μαζεύονται» και οι τελευταίοι στη Νέα Μεσημβρία, με τον Στανόγεβιτς να ανεβάζει τους ρυθμούς και την ομάδα να αναχωρεί στο τέλος της εβδομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε φουλ ρυθμούς θα αρχίσουν να μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου από τη Δευτέρα (26/6). Μετά τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις και τις μονές προπονήσεις προσαρμογής, μετά τις απαραίτητες διακοπές, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα συμμετέχουν σε διπλές προπονήσεις.

Το πρώτο ραντεβού θα δοθεί το πρωί της Δευτέρας στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ η δεύτερη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 19:30 το απόγευμα.

Στο μεταξύ, από την Τρίτη 27/6 αναμένεται η Νέα Μεσημβρία να "γεμίσει", αφού επιστρέφουν από τις διακοπές τους και οι διεθνείς που εξασφάλισαν περισσότερες ημέρες άδειας.

Ο λόγος για τους Πρίγιοβιτς, Ουάρντα, Κάτσε, Τσίμιροτ, Κουλούρη, Δεληγιαννίδης και Σιαμπάνης οι οποίοι θα μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων από την Τρίτη.

Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με την αναχώρηση της ομάδας την Κυριακή 2/7 για το Horst της Ολλανδίας. Εκεί, εκτός από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα υπάρχουν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια για τον Δικέφαλο τα οποία θα δοθούν σε διάστημα δώδεκα ημερών.

Η αρχή θα γίνει στις 4/7 κόντρα στην Τουμπίζε, ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει Σαχτάρ Ντόνετσκ (9/7), Φένλο (12/7) και Άγιαξ (15/7).

Διαβάστε ακόμη...