Αρέσει ο Αντρέ ως… αντι-Τσίμιροτ

Από metrosport.gr : Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει αμυντικό μέσο μόνο αν πωληθεί ο Γκόικο Τσίμιροτ, όπως έχει διαμηνύσει ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ
Πηγή: metrosport.gr
Αρέσει ο Αντρέ ως… αντι-Τσίμιροτ

Όπως έγραψε χθες η «Μ», ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού χαφ μόνο αν πωληθεί ο Τσίμιροτ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε συζητά πρόταση που θα είναι κάτω από τρία εκατομμύρια ευρώ και αν υπάρξει, τότε είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει και άμεσα να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του.

Πολύ ψηλά στη λίστα του Μίχελ είναι ο Μπενζαμίν Αντρέ της Ρεν για τον οποίο τόσο ο Μίχελ όσο και ο Στανόγεβιτς έχουν θετική άποψη. Ο 26χρονος μέσος της Ρεν έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο και για να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δαπανήσει ένα ποσό που θα αγγίζει τα δυο εκατομμύρια ευρώ. Για αυτό άλλωστε προϋπόθεση για να κάνει επίσημη πρόταση ο ΠΑΟΚ είναι η πώληση του Τσίμιροτ με τα συγκεκριμένα χρήματα.

Ο Αντρέ μπορεί να προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά με 38 συμμετοχές αλλά οι πληροφορίες τον θέλουν να μην είναι η πρώτη επιλογή για την ενδεκάδα και αυτό είναι «σύμμαχος» του Δικεφάλου και για την απόκτηση του αλλά και για να μειώσει τις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας, εφόσον αποφασίσει να κάνει την πρόταση.

Διαβάστε ακόμη...