Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πλέον πολύ ικανό ποδοσφαιρικό μηχανισμό

Από metrosport.gr : Στα πέντε χρόνια που ο Ιβάν Σαββίδης έχει τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να δημιουργήσει βάσεις που έλειπαν από τον σύλλογο
Πηγή: metrosport.gr
Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πλέον πολύ ικανό ποδοσφαιρικό μηχανισμό

Τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή με γήπεδα εξαιρετικής ποιότητας στη Νέα Μεσημβρία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όσο και σε προσωπικό. Πλέον, υπάρχει ένα δίκτυο σκάουτς που έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν μία τεράστια βάση δεδομένων για παίκτες, το οποίο δίνει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να βρίσκονται επιλογές για κάθε ανάγκη και με οποιοδήποτε κόστος.

Αυτό, μπορεί να υποστηρίξει κανείς, ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη προίκα που έχει δημιουργήσει με την επιμονή του και το μπόλικο χρήμα που έχει διαθέσει ο ομογενής επιχειρηματίας. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν προσπαθεί μόνο για το άμεσο αποτέλεσμα, αλλά προσπαθεί να αναπτύξει την εταιρία που λέγεται ΠΑΟΚ πάνω σε ευρωπαϊκές βάσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που μιλά για την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να γίνει ένας αυτόνομος οργανισμός που θα μπορεί να στηρίζεται απόλυτα στα δικά του πόδια. Και ο τρόπος που δουλεύει τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι τα λόγια συνοδεύονται και από πράξεις.

Διαβάστε ακόμη...