«Πρόκριση στους 32 μέσω κατάλληλης προετοιμασίας»

Από acpaok: Την αισιοδοξία τους για πρόκριση του ΠΑΟΚ στους 32 του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών εξέφρασαν με δηλώσεις τους στη σελίδα του συλλόγου οι Δήμητρα Παντελιάδου, Γέλενα Ντιμιτρίγεβιτς και Έφη Μπράμε, μετά την κλήρωση που έφερε ως αντιπάλους την αλβανική Βλάζνια, την Μπέτεμπουργκ από το Λουξεμβούργο και τη βοσνιακή SFK 2000 Σαράγεβο. Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις αθλήτριες του Δικεφάλου, είπαν:
Πηγή: acpaok.gr
«Πρόκριση στους 32 μέσω κατάλληλης προετοιμασίας»

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ: «Θεωρητικά είναι μια εύκολη κλήρωση. Μας χαμογέλασε επιτέλους κι εμάς λίγο η τύχη. Αν προετοιμαστούμε κατάλληλα μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

ΓΕΛΕΝΑ ΝΤΙΜΙΤΡΙΓΕΒΙΤΣ: «Θα έλεγα ότι η κλήρωση φέτος είναι καλύτερη από την περσινή. Γνωρίζω τον τρόπο παιχνιδιού των κοριτσιών από το Σαράγεβο, που θεωρώ ότι είναι και ο βασικός αντίπαλός μας. Πιστεύω ότι μπορούμε με κατάλληλη προετοιμασία να τους κοντράρουμε».

ΕΦΗ ΜΠΡΑΜΕ: «Με μια πρώτη ματιά ο όμιλος φαίνεται βατός. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους προπονητές μας και η ομάδα μας θα δουλέψει σκληρά, όπως κάθε χρόνο, έτσι ώστε να παρουσιάσει ποιοτικό ποδόσφαιρο και να πετύχει τον πρωτεύοντα στόχο της, δηλαδή την πρόκριση κι έπειτα το καλύτερο δυνατό στις επόμενες φάσεις».

Διαβάστε ακόμη...