«Φορτσάρει» για να πείσει τον Οτσόα

Από metrosport.gr: Ο Μεξικανός τερματοφύλακας πανηγύρισε χθες τη νίκη επί της Ρωσίας και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών
Πηγή: metrosport.gr
«Φορτσάρει» για να πείσει τον Οτσόα

Η «Μ» χθες σημείωσε ότι ψηλά στη λίστα του Μίχελ για τη θέση του τερματοφύλακα είναι ο Γκιγιέρμο Οτσόα. Ο Μεξικανός τερματοφύλακας που υπερασπίστηκε χθες την εστία της Εθνικής Ομάδας απέναντι στη Ρωσία, μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα αφού το συμβόλαιο του με την Μάλαγα ολοκληρώνεται.

Ο Δικέφαλος του Βορρά τον έχει προσεγγίσει και είναι διατεθειμένος να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τις 700.000 ευρώ. Για τον 32χρονο τερματοφύλακα που θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών φέρεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του Κατάρ αλλά και της Ισπανίας. Αν υπάρξει πρόταση από ομάδα του Κατάρ, σίγουρα τα πετροδόλαρα θα είναι τεράστιο δέλεαρ για τον Γκιγιέρμο και ο ΠΑΟΚ δε θα μπορέσει να «κοντράρει» μια τέτοια προσφορά.

Από την άλλη, είναι λογικό να υπάρχουν ισπανικές ομάδες που θέλουν τον Μεξικανό αφού τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Μάλαγα και στη Γρανάδα. Παράλληλα ως Λατίνος ο Οτσόα έχει προσαρμοστεί απόλυτα στον τρόπο ζωής στην Ισπανία γι' αυτό άλλωστε και επέλεξε να παραμείνει εκεί για κάποια χρόνια. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες τρεις μέρες ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα του Οτσόα από τη στιγμή μάλιστα που διαπραγματεύεται μόνο με την πλευρά του παίκτη αφού δεν υπάρχει ομάδα στη μέση.
TAGS: ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...