Συνεπείς Μάτος και Ενρίκε-Γεμίζουν τα αποδυτήρια και με διεθνείς

Από metrosport.gr: Σιγά σιγά αρχίζει και αυξάνεται ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που επιστρέφουν στις προπονήσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσήμβρια
Πηγή: metrosport.gr
Συνεπείς Μάτος και Ενρίκε-Γεμίζουν τα αποδυτήρια και με διεθνείς

Οι δυο Βραζιλιάνοι που είχαν πάρει δυο μέρες επιπλέον άδεια, βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα βρέθηκαν και στο προπονητικό κέντρο για την πρώτη γνωριμία μ το νέο προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Αμφότεροι και οι δυο, σήμερα θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και μαζί τους θα είναι οι Σιαμπάνης , Μπρκιτς , Μελίσσας , Κάμπος, Μπίσεσβαρ , Κάκκο , Ζάιρο , Δημητριάδης , Κοροβέσης και Πατράλης

Γεμίζουν τα αποδυτήρια

Αύριο ολοκληρώνεται το παζλ της επιστροφής όλων των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις. Στην Νέα Μεσημβρία αναμένεται να βρεθούν όλοι οι διεθνείς που είχαν εξασφαλίσει επιπλέον μέρες άδειας και αυτοί είναι οι Πρίγιοβιτς, Ουάρντα, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε μαζί με τους Κουλούρη, Δεληγιαννίδη που είχαν υποχρεώσεις με την Ελπίδων. Στις αρχές της εβδομάδας θα περάσουν και αυτοί από εργομετρικές εξετάσεις. Μένει να φανεί αν θα ταξιδέψει σύντομα και ο Περέιρα που σήμερα ολοκληρώνει το δανεισμό του στην Κολόν.

Μέσα στην εβδομάδα Κάμπος και Βαρέλα

Το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αναμένεται να πάρουν σύντομα δυο ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Κάμπος και Βαρέλα μέσα στην εβδομάδα θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ο πρώτος έχει ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη στο ματς των πλέι οφ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο δεύτερος το πρόβλημα στους κοιλιακούς που τον ανάγκασε να χάσει όλα τα ματς του μίνι Πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...