Tα «χρυσά» παιδιά του ΠΑΟΚ! (videos)

Από inpaok.com: Με στόχο την δημιούργια ακόμα πιο δυνατής ομάδας, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν στο στόχαστρό τους δύο από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα τα τελευταία χρόνια, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Ρόμπερτ Μακ.
Πηγή: inpaok.com
Tα «χρυσά» παιδιά του ΠΑΟΚ! (videos)

Πολλά μπορεί να γράψει κανείς για την προσφορά των δύο παικτών στον Δικέφαλο, όμως οι αριθμού είναι αυτοί που αποτυπώνουν την πραγματικότητα.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει ότι ο ΠΑΟΚ τους έδωσε όλα τα εφόδια για να πρωταγωνιστήσουν και να ξεχωρίσουν, κάτι που τους επέτρεψε να πάρουν μεταγραφή σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, την Βόλφσμπουργκ και την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αντίστοιχα.

Αναμφίβολα, πιθανή επιστροφή τους στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα βοηθούσε σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδό και την ποιότητά της, με δεδομένο και το 4-4-2 που επιθυμεί να εφαρμόσει ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μετακομίσουν και οι δύο στον ΠΑΟΚ κι αυτό που μένει να δούμε το επόμενο διάστημα, είναι σε ποιον από τους δύο θα... κάτσε η μπίλια.

Το INPAOK σας παρουσιάζει παρακάτω στατιστικά και videos από την παρουσία των Βιεϊρίνια και Μακ:

Αντελίνο Βιεϊρίνια:

Τι να πει κανείς για τον Πορτογάλο; Αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για σχεδόν τέσσερις αγωνιστικές περιόδου, καθώς μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2008 ως δανεικός από την Πόρτο υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος και το επόμενο καλοκαίρι αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή. Πριν αναχωρήσει για την Bundesliga και την Βόλφσμπουργκ, ο Βιεϊρίνια σημείωσε συνολικά 129 επίσημες συμμετοχές με τα «ασπρόμαυρα», πετυχαίνοντας 28 τέρματα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι συμμετοχές του ήταν 99 και τα τέρματα 19.

Ρόμπερτ Μακ:

Ο Σλοβάκος συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2014 και γρήγορα απέδειξε ότι ήταν η ιδανική επιλογή. Αδιαμφισβήτητα, από τις δύο χρονιές που φόρεσε την φανέλα του Δικεφάλου (2014-2015 και 2015-2016) η δεύτερη ήταν καλύτερη και η πιο παραγωγική, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από την μετακίνησή του από τα άκρα της επίθεσης στη γραμμή κρούσης. Έτσι, την πρώτη του σεζόν αγωνίστηκε σε 35 ματς πετυχαίνοντας 8 γκολ, ενώ την δεύτερη αυξήθηκαν τόσο οι επίσημες συμμετοχές του (46), όσο και τα τέρματα που σημείωσε, φτάνοντας τα 20...

Διαβάστε ακόμη...