Ο Ρέμπε για Βιεϊρίνια!

Από inpaok.com: Ο Λούμπος Μίχελ αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ προσέγγισε την πλευρά του Αντελίνο Βιεϊρίνια και ότι εισηγήθηκε την μεταγραφή του Πορτογάλου στον Δικέφαλο αλλά την ίδια ώρα εξήγησε ότι είναι μία δύσκολη υπόθεση.
Πηγή: inpaok.com
Ο Ρέμπε για Βιεϊρίνια!

Όχι φυσικά μόνο λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του πρώην παίκτη του Δικεφάλου αλλά και εξαιτίας της Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» αναμένεται να είναι σκληροί στις διαπραγματεύσεις τους και ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ Όλαφ Ρέμπε δήλωσε αποκλειστικά στο INPAOK: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη αν θα βάλουμε τον Βιεϊρίνια στην μεταγραφική μας λίστα. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με εμάς. Δεν έχουμε πει πουθενά ότι πωλείται».

Γίνεται κατανοητό λοιπόν ότι η Βόλφσμπουργκ, δεν πρόκειται να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις της, αφού ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018. Αντίθετα θα... ρίξει όλα τα χαρτιά της στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων, παρόλο που γνωρίζει ότι ο Βιεϊρίνια μπορεί να υπογράψει τον Δεκέμβριο, με όποια ομάδα θέλει για τη σεζόν 2018-2019, χωρίς να πάρει χρήματα η γερμανική ομάδα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...