Αποφασίζει ο Ιβάν για τον Βιεϊρίνια

Από metrosport.gr : Η υπόθεση Βιεϊρίνια άνοιξε επίσημα από τον Λούμπος Μίχελ και το metrosport.gr αναλύει δεδομένα και δίνει ρεπορτάζ
Πηγή: metrosport.gr
Αποφασίζει ο Ιβάν για τον Βιεϊρίνια

Από τις 5 Ιουνίου το metrosport.gr είχε αποκαλύψει ότι το θέμα επιστροφής του Βιεϊρίνια θα άνοιγε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και το επιβεβαίωσε χθες με τον πλέον ηχηρό τρόπο ο Λούμπος Μίχελ.

Που ακριβώς βρίσκεται το θέμα; Είναι αλήθεια ότι ο Μϊχελ διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον ατζέντη του Βιεϊρίνια, Πολ Κουτσολιάκο που τον ενημέρωσε για όλα τα οικονομικά δεδομένα (απαιτήσεις Βόλφσμπουργκ και παίκτη). Στη Γερμανία λένε ότι η Βόλφσμπουργκ είναι πολύ «ζεστή» για την πώληση του Βιεϊρίνια παρότι δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα. Δημοσιογράφοι που μιλούν με τον αθλητικό διευθυντή των 'Λύκων", Όλαφ Ρέμπε εκτιμούν ότι η τιμή πώλησης είναι από 2,5 εκατ. ευρώ και άνω (ο Βιεϊρίνια έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο). Την ίδια ώρα στην Τούμπα εκτιμούν ότι, κυλώντας ο χρόνος, οι απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας μπορούν να πέσουν κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ.

Όσο για τον παίκτη, έχει συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Θέλει να επιστρέψει, αφού η γυναίκα του είναι από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και ο ίδιος αισθάνεται ότι στην Τούμπα είναι το δεύτερο σπίτι του. Είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του, αλλά δεν ,μπορεί κανείς να πει ότι θα πέσει στα μισά. Αν υπάρξει συμφωνία ΠΑΟΚ-Βόλφσμπουργκ τότε το έδαφος γίνεται πιο πρόσφορο για να δώσει και ο ίδιος τα χέρια με την οικογένεια Σαββίδη. Με τον Γιώργο έχει λυθεί η παρεξήγηση του περασμένου χειμώνα, οι δυο τους έχουν βρεθεί τυχαία στην ταβέρνα του πρώην στελέχους της ΠΑΕ, Στέφανου Σαράτση.

Πλέον, μετά και την θετική εισήγηση του Μίχελ, το θέμα έχει πάει σε Γκοντσάρεβα-Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα αποφασίσει αν θα μπει σε διαπραγμάτευση και με ποιο ποσό. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουν τον Βιεϊρίνια πίσω στην Τούμπα, ο Κουτσολιάκος μπορεί να κάνει τη γέφυρα όπως και όταν είχε πουληθεί ο Πορτογάλος. Επομένως θα πρέπει να περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...