"Ανοιχτοί" για ΠΑΟΚ

Απο paok24.com : Το όνομα του Ντάρκο Γέβτιτς φιγουράρει ξανά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, με τους Πολωνούς να μιλούν για ενδιαφέρον του Δικεφάλου. Τι απαντάει όμως η πλευρά του ποδοσφαιριστή...
Πηγή: paok24.com
"Ανοιχτοί" για ΠΑΟΚ

Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, μέσω δημοσιευμάτων, οι Πολωνοί κάνουν λόγο για "φλερτ" του ΠΑΟΚ με τον 24χρονο επιτελικό χαφ που αγωνίζεται στην Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Γέβτιτς βρέθηκε και πέρσι στα υπόψιν του Δικεφάλου, ωστόσο, η υπόθεση του δεν προχώρησε ποτέ καθώς το "deal" χάλασε την τελευταία στιγμή.

Το όνομα του Γέβτιτς επανέρχεται στην "ασπρόμαυρη" επικαιρότητα, ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση από τους "ασπρόμαυρους". Αυτό τουλάχιστον σημείωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, μιλώντας στο PAOK24, αν και εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο συζητήσεων με την πλευρά του Δικεφάλου.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν περισσότερο μια διερευνητική επαφή με τους Πολωνούς για την υπόθεσή του, με τον γεννημένο στην Βασιλεία της Ελβετίας από Σέρβους γονείς να μην μένει... ασυγκίνητος στην προοπτική της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...