Η «Bild» για ΠΑΟΚ και Βίντβαλντ

Από gazzetta.gr: Το όνομα του Φέλιξ Βίντβαλντ και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, για την απόκτηση του πρώτου τερματοφύλακα της Βέρντερ, απασχολεί τον γερμανικό Τύπο, με την «Bild» να δίνει συνέχεια στο θέμα.
Πηγή: gazzetta.gr
Η «Bild» για ΠΑΟΚ και Βίντβαλντ

Η γερμανική εφημερίδα μεταφέρει τη θέση του Φρανκ Μπάουμαν, γύρω από τα πολλά ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα, με τον αθλητικό διευθυντή της Βέρντερ να δηλώνει πως «δεν υπάρχει εξέλιξη», σ' ότι αφορά την απόκτηση του Γίρι Παβλένκα της Σλάβια Πράγας, που αυτομάτως θα θέσει τον Βίντβαλντ (26 συμμετοχές την περσινή σεζόν) εκτός ομάδας.

«Παραμένει ερωτηματικό αν ο Βίντβαλντ καταλήξει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του», αναφέρει η «Bild», προσθέτοντας πως «στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ή μέχρι να ξεκινήσουν οι ιατρικές εξετάσεις στο τέλος της άλλης εβδομάδας, ο Βίντβαλντ θα αποφασίσει αν θα παραμείνει ή όχι στη Βέρντερ».

Για τον Γερμανό τερματοφύλακα υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ναντ και από αγγλικές ομάδες, στις οποίες αναφέρθηκε ο Λούμπος Μίχελ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Διαβάστε ακόμη...