(Ξανά) γράφουν για ΠΑΟΚ και Χατσερίντι

Από gazzetta.gr: Η Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται μπροστά σε μεγάλα οικονομικά προβλήματα και η μόνη λύση είναι η πώληση ποδοσφαιριστών σε ομάδες του εξωτερικού. Οι Ουκρανοί γράφουν για ΠΑΟΚ και Χατσερίντι.
Πηγή: gazzetta.gr
(Ξανά) γράφουν για ΠΑΟΚ και Χατσερίντι

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ντιναμό Κιέβου, οδηγεί τη διοίκηση της να ποντάρει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, βγάζοντας στην αγορά αρκετούς βασικούς της προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στα χρέη της.

Πρόσφατα η PrivatBank, βασικός χορηγός της ομάδας, αρνήθηκε να διευκολύνει τη διοίκηση διαθέτοντας χρήματα προκειμένου να πληρώσει τους παίκτες και το προσωπικό του συλλόγου, αλλά και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες της ομάδας.

Ένα πιθανό σενάριο θέλει τη διοίκηση και το νέο προπονητή της Ντιναμό, Αλεξάντρ Κατσκέβιτς, να προωθούν αρκετούς ποδοσφαιριστές από τις ομάδες U21 και U19, που τα δύο τελευταία χρόνια κατακτούν το πρωτάθλημα στην Ουκρανία.

Από την άλλη μια σίγουρη λύση είναι να βγουν στο σφυρί αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, χωρίς να δαπανηθούν χρήματα για μεταγραφές, άρα δεν μπορούν να επαληθευτούν τα σενάρια περί απόκτησης του Ντένις Μπόικο από την Μπεσίκτας, όπως γραφόταν εδώ και εβδομάδες στον Τύπο.

Μια περίπτωση, αυτή του γνωστού μας Εβγέν Χατσερίντι ή Ευγένιου Χατσερίδη (ο πατέρας του είναι ποντιακής καταγωγής), σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Ουκρανία, συνεχίζει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου, έχει απασχολήσει και το προηγούμενο διάστημα το ασπρόμαυρο ρεπορτάζ, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν δημοσιεύματα που τον φέρνουν κοντά σε τουρκικές ομάδες (απασχολεί την Γαλατασαράι του Ιγκόρ Τούντορ), αλλά και ομάδες από την Αγγλία.

 

Διαβάστε ακόμη...