Αννόβερο για Τσίμιροτ!

Από sdna.gr: Την περίπτωση του Γκόικο Τσίμιροτ του ΠΑΟΚ εξετάζει τις τελευταίες ώρες το Αννόβερο.
Πηγή: sdna.gr
Αννόβερο για Τσίμιροτ!

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου κινεί εδώ και αρκετό καιρό τα νήματα για να τραβήξει το ενδιαφέρων ευρωπαϊκών ομάδων, με το Αννόβερο να εξετάζει σοβαρά όπως φαίνεται την περίπτωση του Τσίμιροτ.

Όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα του PAOK24: «Το γερμανικό κλαμπ έχει εξασφαλίσει την άνοδο του στην Bundesliga και οι αυξημένες απαιτήσεις της πρώτης κατηγορίας της Γερμανίας εξυπηρετούνται μέσα από ποιοτική μεταγραφική ενίσχυση, με το όνομα του Τσίμιροτ να ξεχωρίζει στη μεταγραφική λίστα των «κόκκινων».

Το Αννόβερο ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ στην πλευρά του Βόσνιου μέσου του «Δικεφάλου», έχοντας εκδηλώσει πολύ συγκεκριμένα το ενδιαφέρον του προς τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Οι Γερμανοί θεωρούν ότι ο Βόσνιος του ΠΑΟΚ είναι μία πολύ ποιοτική επιλογή για τη μεσαία γραμμή, ποντάροντας πολλά στο νεαρό της ηλικίας του, στη δυνατότητα περαιτέρω εξέλιξης του, η οποία μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τη μεταπωλητική του αξία.

Το βέβαιο είναι ότι το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις στο «φλερτ» του Αννόβερου με τον Τσίμιροτ, σε μία υπόθεση που συνδέεται άμεσα με τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή, όπως παραδέχτηκε στη σημερινή παρουσίαση του Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς ο Λούμπος Μίχελ.

Διαβάστε ακόμη...