Προτεραιότητα ο τερματοφύλακας

Από paok24.com: Αρκετές και σημαντικές ειδήσεις προέκυψαν από τη σημερινή παρουσίαση του Αλεξάνταρ Μιλόγεβιτς.
Πηγή: paok24.com
Προτεραιότητα ο τερματοφύλακας

Για περίπου μία ώρα, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ και ο Λούμπος Μίχελ μίλησαν με φόντο τη νέα σεζόν κι ανέλυσαν τις σκέψεις τους, με τον αθλητικό διευθυντή του "Δικεφάλου" να δίνει σημαντικές απαντήσεις τόσο για το λόγο που τον έκανε να επιλέξει τον Σέρβο τεχνικό, όσο και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Οι δύο άνδρες "έδειξαν" ξεκάθαρα ποιος είναι ο επόμενος στόχος της ομάδας, με τη θέση του τερματοφύλακα να είναι αυτή που "καίει" τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τον Γλύκο να έχει ακόμη μπροστά του αρκετούς μήνες μέχρι να επιστρέψει στο γήπεδο.

Τόσο ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, όσο και ο Λούμπος Μίχελ σημείωσαν πως προτεραιότητα είναι η ενίσχυση στο τέρμα, με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίζει πως θα στόχος είναι να γίνουν λίγες και ουσιαστικές μεταγραφές παικτών, που μπορούν να παίξουν στην αρχική ενδεκάδα.

"Προτεραιότητα μας είναι να βρούμε έναν τερματοφύλακα. Αν παίξουμε με δύο επιθετικούς θα χρειαστούμε κι άλλον επιθετικό. Έχουμε πολλά παιχνίδια στη σεζόν. Έχω δει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, έχω εικόνα για το ρόστερ, παρότι είναι άλλο να βλέπεις την ομάδα καθημερινά στην προπόνηση. Θα δούμε στις προπονήσεις και μετά από 7 ημέρες πριν πάμε στην Ολλανδία θα έχουμε καλύτερη εικόνα για τις ανάγκες μας", ανέφερε αρχικά ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ενώ από τη δική του μεριά ο Λούμπος Μίχελ σημείωσε:

"Ξέρουμε σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε ενίσχυση. Δυστυχώς είχαμε τον τραυματισμό του τερματοφύλακα μας και προτεραιότητα μας είναι ο γκολκίπερ. Ουσιαστικά χρειαζόμαστε έναν παίκτη σε κάθε γραμμή για να αναπτύξουμε το ρόστερ μας, θα πάρουμε παίκτες που είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να παίξουν στην πρώτη ενδεκάδα".

Διαβάστε ακόμη...