Μίχελ: «Στον ΠΑΟΚ τα γράφουν όλα, στους άλλους όχι…»

Απο sdna.gr : Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο Λούμπος Μίχελ, δεν… απέφυγε να σχολιάσει και τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: sdna.gr
Μίχελ: «Στον ΠΑΟΚ τα γράφουν όλα, στους άλλους όχι…»

Συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για την τιμωρία του Δικεφάλου στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και για τα όσα γράφονται στους αγώνες από τους παρατηρητές διαιτησίας.

Αναλυτικά το εν λόγω απόσπασμα:

Για τις οικονομικές συνέπειες της τιμωρίας της έδρας του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου: «Όπως είπα δεν είμαι ο οικονομικός διευθυντής εγώ, που θα μιλήσω για αυτά. Φυσικά σαν άνθρωπος δεν μου αρέσουν αυτοί οι εξωγενείς παράγοντες, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι ωραίο να παίζεις σε άδειες κερκίδες. Είμαστε μαχητές και θα παλέψουμε, γιατί δεν είμαστε από αυτούς που θα σκύψουν και θα κλάψουν. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δουν οι άνθρωποι που παίρνουν τις συγκεκριμένες αποφάσεις. Το να βγάλεις τον κόσμο από το γήπεδο είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις. Πέρα από το οικονομικό κόστος, αυτό απομακρύνει τον κόσμο από το γήπεδο και κάνει κακό και στο πρεστίζ του συλλόγου, του πρωταθλήματος».

Για τη διαιτησία και το τι περιμένει ενόψει της φετινής σεζόν: «Δεν θα είμαι ιδιαίτερα επιθετικός στην απάντηση μου, θα είμαι παθητικός, γιατί μπορεί να προκύψει καμία νέα τιμωρία… Έχω ένα όνειρο, ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποια μέρα δεν θα μιλάμε για τους διαιτητές. Μία μέρα ένας παρατηρητής μου είπε: "το καλύτερο για σένα, είναι να μην δεις το όνομα σου αύριο στις εφημερίδες". Αυτό εύχομαι κι εγώ στους Έλληνες διαιτητές, νομίζω ότι αυτό θα κάνει καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Αν πω κάτι, θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Βλέπω και ακούω πολλές φορές τι λένε εκπρόσωποι άλλων ομάδων στους διαιτητές και δεν γράφεται τίποτα στο φύλλο αγώνα, αντίθετα στον ΠΑΟΚ βλέπουμε ότι λέμε να είναι γραμμένο. Αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, για να μην προκύψει καμιά τιμωρία...γιατί ήδη, είμαι ο βασιλιάς των ποινών».

Διαβάστε ακόμη...