Επιμένει «γαλλικά» ο ΠΑΟΚ…

Από gazzetta.gr: Ολη τη Γαλλία έχουν σκανάρει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, το Λούμπος Μίχελ να συνεχίζει τις επαφές με τον Σέιχ Εντόι, αλλά να κοιτάζει κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις παικτών από τη Ligue 1.
Πηγή: gazzetta.gr
Επιμένει «γαλλικά» ο ΠΑΟΚ…

Οι διαπραγματεύσεις του Λούμπος Μίχελ με τον Σέιχ Εντόι συνεχίζονται, δίχως μεγάλη πρόοδο, με τον ΠΑΟΚ να έχει ρίξει ξεκάθαρα το βάρος του στη γαλλική αγορά.

Ας μη ξεχνάμε ότι η πρώτη ουσιαστικά καλοκαιρινή μεταγραφή, αν εξαιρέσει κανείς το Δημήτρη Λημνιό που έκλεισε από τον Απρίλιο, ήταν ο Ντόριαν Λεβέκ. Από την Γκινγκάμπ και το γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Σέιχ Εντόι αγωνιζόταν στο ίδιο πρωτάθλημα, με την Ανζέ, πριν μείνει ελεύθερος και ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ.

Το ίδιο και ο 26χρονος μέσος, Μπένζαμιν Αντρέ της Ρεν, την περίπτωση του οποίου κοίταξε σοβαρά ο Λούμπος Μίχελ, όπως και αυτή του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Πέδρο Μέντες, αλλά και του Οσκαρ Τρέχο της Τουλούζ, που την Τετάρτη συμφώνησε με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Να πάμε και πιο πίσω, εκεί έπαιζε μέχρι τον Ιανουάριο κι ο Πέδρο Ενρίκε.

Γενικά, στον ΠΑΟΚ, επιμένουν να μιλούν... γαλλικά, θεωρούν πως στο γαλλικό πρωτάθλημα υπάρχουν ποδοσφαιριστές, ακόμη και από τις μικρομεσαίες ομάδες, που διαθέτουν τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα και μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ετσι, μόνο τυχαίο δεν είναι το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη ποδοσφαιρική αγορά, που δείχνουν στην Τούμπα. Γιατί, δεν είναι μόνο η υπόθεση του Εντόι η οποία εξετάζεται αυτή την περίοδο από ανθρώπους του «Δικεφάλου». Είναι κι άλλες πολύ κοντινές με του Σενεγαλέζου χαφ της Ανζέ, περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν περάσει από σκανάρισμα και είναι ψηλά στη λίστα του Μίχελ.

Διαβάστε ακόμη...