Εκγύμναση υπό την επίβλεψη του γιατρού Παπακώστα

Aπό sport24.gr: Αναβαθμίζεται ο ρόλος του γιατρού του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, καθώς θα έχει τη γενική εποπτεία και των καθημερινών προπονήσεων της ομάδας.
Πηγή: sport24.gr
Εκγύμναση υπό την επίβλεψη του γιατρού Παπακώστα

Ανέλαβε επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Ράλλη.

Η επιλογή του είχε γίνει από κοινού από τους Βλάνταν Ίβιτς και Λούμπος Μίχελ, ενώ είχε ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό να τον συνοδεύει.

Ο λόγος για τον ορθοπεδικό, Μανώλη Παπακώστα, που εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έχει δώσει πολύ θετικά διαπιστευτήρια στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Αντιμετώπισε με πετυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις τόσο το πρόβλημα στην κλείδα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όσο και τις σοβαρότατες ρήξεις χιαστών του Γιάννη Μυστακίδη και του Παναγιώτη Γλύκου.

Στα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΟΚ υπάρχει μία πολύ μεγάλη ικανοποίηση από τις υψηλές ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει ο 49χρονος Κατερινιώτης γιατρός γι' αυτό και ο Λούμπος Μίχελ εισηγήθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης ενέκρινε να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος του στην ομάδα.

Από σήμερα που αρχίζουν οι προπονήσεις, ο Μανώλης Παπακώστας θα είναι ουσιαστικά ο επικεφαλής όχι μόνο του ιατρικού τιμ, αλλά και αυτού των γυμναστών, αφού ο σχεδιασμός που θα κάνουν ο Στανόγεβιτς με τον βοηθό και τον πρώτο γυμναστή του (Ράνκοβιτς και Μίκοβιτς κατά πάσα πιθανότητα) θα έχει και την δική του έγκριση, ειδικά όταν παρατηρούνται φαινόμενα καταπόνησης των παικτών και φυσικά τραυματισμών.

Στόχος των Σαββίδη και Μίχελ είναι ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει ένα τιμ εξειδικευμένων στελεχών, που ανεξαρτήτως με τις αλλαγές στο προπονητικό τιμ να εγγυώνται ότι οι καθημερινές προπονήσεις θα γίνονται σε πολύ υψηλό επίπεδο και με την καλύτερη ιατρική υποστήριξη.

Διαβάστε ακόμη...