Στοχεύει ψηλά!

Απο paok24.com : Στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 25 Ιουνίου το 86ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών και γυναικών.
Πηγή: paok24.com
Στοχεύει ψηλά!

Ο ΠΑΟΚ θα λάβει μέρος στο Open 2017 με 24 αθλητές (16 άνδρες και 8 γυναίκες) οι οποίοι θα αναχωρήσουν την Πέμπτη με προορισμό την Αθήνα.

Οι άνθρωποι του κολυμβητικού τμήματος του Δικεφάλου εμφανίζονται αισιόδοξοι για την ομάδα που θα λάβει μέρος στους αγώνες, με τον πήχη να μπαίνει ψηλά και τον ΠΑΟΚ να στοχεύει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΠΑΟΚ "κατεβαίνει" στους πανελλήνιους αγώνες με όλα τα δυνατά του "όπλα", ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεση του τις δύο κύπριες πρωταθλήτριες Νεοφύτου και Αντωνίου.

Οι προκριματικές σειρές θα ξεκινούν και τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του Open από τις 9:00 το πρωί, ενώ οι τελικές σειρές από τις 18:00 το απόγευμα.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά μέσα από link που θα υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ (koe.org.gr), ενώ οι αγώνες της Κυριακής θα μεταδοθούν ζωντανά και από το Novasport3.

Διαβάστε ακόμη...