Αμερικανό πλέι μέικερ και ελληνικό κορμό

Από paok24: Ο σχεδιασμός της ομάδας προχωρά στον ΠΑΟΚ και μετά την συνάντηση στην Αθήνα είναι ξεκάθαρο τι ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην ελληνική αγορά.
Πηγή: paok24.com
Αμερικανό πλέι μέικερ και ελληνικό κορμό

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατζίδης βρέθηκαν στην Αθήνα με σκοπό να συναντήσουν τον προπονητή της ομάδας Ηλία Παπαθεοδώρου που ετοιμάζει την Εθνική Νέων Ανδρών για την επόμενη διοργάνωση.

Οι τρεις άνδρες του Δικεφάλου μίλησαν όσο αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και την κατάρτιση του ρόστερ της νέας περιόδου και έτσι κατέληξαν ότι δεν πρέπει να κυριαρχεί η βιασύνη μιας και η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά στις 17 Αυγούστου.

Πέραν αυτού όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στραφεί πλέον προς τη λύση ενός Αμερικανού πλέι μέικερ, με το όνομα του ΜακΙντάιρ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα, αλλά και πολλών άλλων παικτών που είναι σημειωμένοι στα μπλοκάκια του Τέλη Ζουρνατζίδη και του Νίκου Σταυρόπουλου.

Πέραν αυτού όμως ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ δεν επρόκειτο να ξεφύγει από το αρχικό πλάνο που δεν είναι άλλο από την ενίσχυση του ελληνικού κορμού της ομάδας που ήδη αριθμεί τους Κόνιαρη, Χρυσικόπουλο και Μαργαρίτη και πολύ πιθανό και τον Απόλλωνα Τσόχλα.

Διαβάστε ακόμη...