Ουντέζε: Από «πρίγκιπας», σκάουτερ του ΠΑΟΚ και… προπονητής!

Από gazzetta.gr:Νάτος ο Ιφεάνι Ουντέζε! Ο «πρίγκιπας» του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο προσκήνιο αποκαλύπτοντας τη σχέση εργασίας με το «Δικεφάλο», ενώ όπως λέει όνειρό του είναι να γίνει προπονητής!
Πηγή: gazzetta.gr
Ουντέζε: Από «πρίγκιπας», σκάουτερ του ΠΑΟΚ και… προπονητής!

Ο Νιγηριανός πρώην άσος της Καβάλας, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ήταν μια από τις πιο ωραίες και περίεργες φυσιογνωμίες, που εμφανίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σήμερα, σχεδόν δεκαπέντε χρόνια μετά, ο ίδιος δηλώνει πως έχει «εύθραυστη καρδιά», αλλά όπως προσθέτει «κάτω από θετική πίεση μπορεί να γίνω προπονητής».

Το πιο εντυπωσιακό από τις σημερινές δηλώσεις του Ιφεάνι Ουντέζε είναι η αποκάλυψη της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Όπως λέει «αυτή την στιγμή ψάχνω για νεαρούς παίκτες, ταλαντούχους, για την πρώην ομάδα μου τον ΠΑΟΚ και τους στέλνω στην Ελλάδα». Μάλιστα εξηγεί ότι συνεργάζεται με ένα γραφείο μάνατζερ στην Απάλα του Λάγος.

Ο Νιγηριανός πρώην ποδοσφαιριστής, με συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του, τονίζει ότι δέχεται πιέσεις από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας προκειμένου να ξεκινήσει καριέρα προπονητή. «Το να είσαι προπονητής σημαίνει ότι έχεις γερή καρδιά. Πάντα έλεγα ότι δεν ήθελα να έχω τέτοιους πονοκεφάλους, αλλά η προπονητική είναι μια σπουδαία δουλειά», πρόσθεσε.

Πριν από δύο χρόνια ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου χρωστούσε αρκετά νοίκια και είχε δεχθεί έξωση από τον σπιτονοικοκύρη του, ενώ όσοι γνώριζαν την κατάσταση του έλεγαν ότι τα προβλήματα διογκώθηκαν λόγω του αλκοόλ και του τζόγου, αναγκάζοντας τον Ουντέζε να ζητήσει οικονομική βοήθεια από παλιούς συμπαίκτες του.

Διαβάστε ακόμη...