Ο ΠΑΟΚ, ο Πέινερς και ο Μίλερ-MακΙντάιρ

Από ebasket.gr : Στάσιμο παραμένει το θέμα του Ζάνις Πέινερς... Είχαμε αναφέρει ότι στο ζήτημα του Λετονού υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Οσο δεν "τελειώνει" αυτό, μάλλον είναι λογικό ο Πέινερς να μην βάζει την υπογραφή του για την ανανέωση του συμβολαίου του...
Πηγή: ebasket.gr
Ο ΠΑΟΚ, ο Πέινερς και ο Μίλερ-MακΙντάιρ

Ο Λετονός είναι δεδομένο πως θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, έχει μεγάλη εκτίμηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά είναι σε φάση αναμονής για να κάνει ο "Δικέφαλος" αυτά που περιμένει σχετικά με κάποια θέματα οικονομικής φύσεως. Πάντως ο παίκτης πήρε το... μήνυμα από τον ατζέντη του ότι ακόμη κι αν δεν συνεχίσει στον "Δικέφαλο", δεν θα δυσκολευτεί να βρει κάποια ομάδα που να τον καλύπτει.

Στο μεταξύ ανάμεσα στους προτεινόμενους παίκτες για τον "Δικέφαλο" είναι και ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ. Το όνομά του δεν είναι άγνωστο στον ΠΑΟΚ, είχε προταθεί και πέρυσι (μετά το πέρασμά του από το Γουέικ Φόρεστ) αλλά οι "ασπρόμαυροι" δεν ασχολήθηκαν. Φέτος έπαιξε στην Λεβέν (Βέλγιο) έχοντας 17,2 πόντους ανά ματς (και 5,8 ασίστ μέσο όρο), έχει ύψος 1.90 ενώ γεννήθηκε το 1994 (δεν πρόκειται για παίκτη με ιδιαίτερη εμπειρία ενώ η ομάδα του τερμάτισε προτελευταία στο βέλγικο πρωτάθλημα, στο οποίο ο ΜακΙντάιρ ήταν πρώτος στον μέσο όρο σκοραρίσματος, στον μέσο όρο ασίστ και στον μέσο όρο κλεψιμάτων).

Διαβάστε ακόμη...