Κουβέντα και για τερματοφύλακες

Από paok24.com:Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί βάσει των πιο σημαντικών αναγκών της ομάδας να είναι συγκεκριμένες.
Πηγή: paok24.com
Κουβέντα και για τερματοφύλακες

Ο τραυματισμός του Παναγιώτη Γλύκου άλλαξε άρδην τα δεδομένα στην υπόθεση του τερματοφύλακα και πλέον η απόκτηση ενός γκολκίπερ είναι η πρώτη μεταγραφική προτεραιότητα του «Δικεφάλου».

Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού την ώρα που οι προπονήσεις της ομάδας ξεκινούν και με δεδομένο ότι ο Μπρκιτς πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να υπολογίζεται ενόψει και της νέας σεζόν, ο ΠΑΟΚ «καίγεται» να καλύψει άμεσα το κενό κάτω από τα γκολποστ.

Μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή οι «ασπρόμαυροι» να έχουν έναν συγκεκριμένο τερματοφύλακα ως πρώτο στόχο, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον Λούμπος Μίχελ να ξεψαχνίζει συνεχώς την αγορά, αφενός για να γνωρίζει καλύτερα τα δεδομένα που ισχύουν στη συγκεκριμένη θέση κι αφετέρου ψάχνοντας για κάποιο... λαβράκι που θα μπορούσε να μπει ξαφνικά στη λίστα του.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 στο σημερινό ραντεβού με τον ατζέντη του Εντόι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ συζήτησε μαζί του και για περιπτώσεις τερματοφυλάκων που θα μπορούσα να απασχολήσουν τους «ασπρόμαυρους».

Η κουβέντα που έγινε ήταν περισσότερο διερευνητικού χαρακτήρα, δεν περιορίστηκε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις πορτιέρο, με τον Μίχελ να σημειώνει τις πρόσθετες πληροφορίες στο μπλοκάκι του, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την κάλυψη της θέσης Νο1.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος πιέζει τον ΠΑΟΚ και τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να υπάρξει άμεσα μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε ακόμη...