Σκληρή διαπραγμάτευση για Εντόι!

Από paok24.com:Ο Λούμπος Μίχελ μετά την κάλυψη του κενού στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ έχει επωμιστεί το βαρύ φορτίο υλοποίησης του «ασπρόμαυρου» μεταγραφικού σχεδιασμού.
Πηγή: paok24.com
Σκληρή διαπραγμάτευση για Εντόι!

Όπως σας ενημέρωσε από νωρίς σήμερα το PAOK24, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής είχε ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Σεϊχ Εντόι, συνεχίζοντας την προσπάθεια απόκτησης του Σενεγαλέζου μέσου.

Στη συγκεκριμένη κουβέντα συζητήθηκαν εκ νέου οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορεί να υπάρξει συνεργασία των δύο πλευρών, χωρίς για την ώρα να υπάρξει κάποια απτή εξέλιξη.

Η διαπραγμάτευση του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Εντόι συνεχίζεται και φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα σκληρή.

Το γεγονός ότι μετά το σημερινό «ραντεβού» δεν υπήρξε μεγάλη πρόοδος στις συζητήσεις των δύο πλευρών δε σημαίνει ότι η υπόθεση έχει πάρει αρνητική τροπή, με τον «Δικέφαλο» να καλείται αφού ζυγίσει τα δεδομένα γνωρίζοντας πλέον ξεκάθαρα τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή, να πάρει την απόφαση για το αν προτίθεται να καλύψει τις ανάγκες του για να τον αποκτήσει.

Ο ατζέντης του Εντόι έφυγε από τη Θεσσαλονίκη κι έχοντας κάνει μία μικρή στάση στην Αθήνα σήμερα το βράδυ, αναχωρεί αύριο για το εξωτερικό, με την εκκρεμότητα της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή του στον ΠΑΟΚ να παραμένει και τον ίδιο να παραμένει σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Λούμπος Μίχελ.

Διαβάστε ακόμη...