Ο Γιάννης Γκιτσιούδης αναλύει τους Ζίφκοβιτς και Πασχαλάκη

Από metrosport.gr : Ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο Μetropolis 95.5 και μίλησε για δύο εκ των τερματοφυλάκων που ενδιαφέρεται ο Δικέφαλος
Πηγή: metrosport.gr
Ο Γιάννης Γκιτσιούδης αναλύει τους Ζίφκοβιτς και Πασχαλάκη

Για τους Ζίφκο Ζίφκοβιτς (Ξάνθη) και Αλέξανδρο Πασχαλάκη (ΠΑΣ Γιάννινα), μίλησε ο Γιάννης Γκιτσιούδης, αναφέροντας πως αμφότεροι είναι καλές επιλογές για τα γκολ ποστ της ομάδας του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5:

Για τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, Ζίφκοβιτς και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ:

«Είναι καλός τερματοφύλακας. Είναι τέτοια η θέση όμως που δεν παίζει ρόλο μόνο η ικανότητα αλλά και το «timing» και η τύχη. Ένας τερματοφύλακας πρέπει να κάνει καλές εμφανίσεις στην αρχή ώστε να πάρει ψυχολογία. Τώρα ο Ζίφκοβιτς έχει αποδείξει ότι είναι καλός με την χρονιά που έκανε πέρυσι στην Ξάνθη και νομίζω ότι θα μπορούσε να παίξει στον ΠΑΟΚ. Μακάρι να τον πάρει ο ΠΑΟΚ και να μπορέσει να αποδώσει».

Για τον Πασχαλάκη, ο οποίος επίσης ενδιαφέρει τον Δικέφαλο:

«Μου αρέσει κι αυτός πάρα πολύ. Είναι σε καλή ηλικία και έχει φοβερά σωματικά προσόντα. Έχει πάθος έχει κίνηση και γενικά είναι καλός. Το μόνο θέμα που υπάρχει μόνο είναι ότι είναι Έλληνας και στην χώρα μας εμπιστεύονται περισσότερο τους ξένους τερματοφύλακες, παρόλο που φέτος υπήρχαν αρκετοί Έλληνες. Πρέπει οι Έλληνες των μεγάλων ελληνικών ομάδων να μπορούν να αντέχουν στην πίεση. Ο Πασχαλάκης πέρυσι με εντυπωσίασε αρκετά. Όποιον πάρουμε πρέπει να τον πιστέψουμε και να τον στηρίξουμε».

Για τον καινούργιο προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Κάτι θα αλλάξει με τον Στανόγεβιτς. Αλλά πρέπει ο καθένας να βάλει το δικό του «λιθαράκι» στη ομάδα και να βοηθήσει. Να κάνει την διαφορά να δείξει ότι ξέρει και ότι γνωρίζει. Για αυτό τον λόγο έγινε η αλλαγή, για το καλύτερο και εύχομαι αυτό εν τέλει να γίνει».

Για την προηγούμενη σεζόν για τον ΠΑΟΚ και αν αυτή ήταν πετυχημένη;

«Για εμένα ήταν πολύ καλή. Μπήκαμε στο «ρουθούνι» πολλών κάτω στην Αθήνα και μας υπολόγισαν, μας φοβόντουσαν και μας εκτιμούσαν, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Κάναμε καλά παιχνίδια και το μόνο αρνητικό ήταν τα πλέι οφ. Είδαν ότι είμαστε δυνατός αντίπαλος και αρχίσαν τον πόλεμο και τις κατηγορίες. Κάποια στιγμή θα μπορούμε άνετα να μιλάμε για πρωτάθλημα και να μην φοβόμαστε τίποτα και κανέναν».

Διαβάστε ακόμη...