Τα... κολπάκια του Μπεκάλι κι ο ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr: Ο Τζίτζι Μπεκάλι παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε την πρόταση του ΠΑΟΚ για το Φερνάντο Μπολντρίν προκειμένου να τον πουλήσει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη τιμή στην Καϊσέρισπορ.
Πηγή: gazzetta.gr
Τα... κολπάκια του Μπεκάλι κι ο ΠΑΟΚ

Ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα ανακοίνωσε πως ο Φερνάντο Μπολντρίν θα πάει στην Καϊσέρισπορ, με το τελικό τίμημα της μεταγραφής να ανέρχεται στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο άνθρωπος που κινεί εδώ και πολλά χρόνια τα νήματα της ρουμανικής ομάδας παραδέχθηκε ότι η πρόταση και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο μέσο λειτούργησε ως «δόλωμα» για τους Τούρκους, που μέσα από δημοσιεύματα τα οποία διοχετεύτηκαν στον ρουμανικό και τουρκικό Τύπο, ο «Δικέφαλος» φαινόταν έτοιμος να πληρώσει 1,2 εκατ. ευρώ για να πάρει αυτός τον Μπολντρίν.

Φυσικά τέτοια πρόθεση δεν υπήρχε ποτέ από τον ΠΑΟΚ. Ο Λούμπος Μίχελ γνώριζε τον ποδοσφαιριστή, είχε καλές συστάσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα έδινε τα χρήματα που ήθελαν οι Ρουμάνοι της Στεάουα.

Το όνομα του ΠΑΟΚ, ουσιαστικά, αποτέλεσε διαπραγματευτικό «όπλο» στα χέρια του πανέξυπνου Ρουμάνου παράγοντα.

Οι Τούρκοι επιδίωξαν να πληρώσουν σε δόσεις το ποσό της μεταγραφής κάτι που ο Μπεκάλι αρνήθηκε και μάλιστα με δηλώσεις του στη ρουμανική τηλεόραση δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την πώληση ενός ποδοσφαιριστή, που είχε πληρώσει 400.000 ευρώ για να τον πάρει από την Αστρα, και έβγαλε κέρδος 800 χιλιάδες ευρώ.

Πάντως, στη Ρουμανία υπάρχουν αρκετοί που δεν πιστεύουν τα όσα δηλώνει ο Τζίτζι Μπεκάλι. Πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι δεν συνδυάζονται με την πραγματικότητα και την αλήθεια...

Διαβάστε ακόμη...